Primăria Municipiului Deva predă joi amplasamentul pentru modernizarea platformei Ardealul de pe Calea Zarandului

Proiectul în valoare de 3,2 milioane de lei va fi finanţat din fonduri europene obţinute prin Programul Operaţional Regional 2007 – 2013.

Regenerarea urbană a zonelor a căror modernizare primeşte finanţare europeană are o abordare integrată, care vizează reabilitarea infrastructurii rutiere şi pietonale, spaţii verzi, zone de recreere pentru copii, adulţi si seniori, modernizarea iluminatului public, staţii de transport public moderne, acces internet wireless gratuit, mobilier urban modern, precum şi soluţii de promovare turistică.

ÎNAINTE

plat ardealul 1

DUPĂ 

ardealul perspectiva 2

 

ÎNAINTE

plat ardealul 2

DUPĂ

ardealul perspectiva 1

 

5 răspunsuri

  1. acolo sunt cativa brazi si alte specii de copaci. Va rugam sa nu va atingeti de ei? daca va veti atinge de ei si plantati tufe si arbori pitici in locul acelor brazi care au peste 20 de ani va iesi scandal mare!

  2. super!se modernizează nu gluma ferice de acel primar.

  3. FRUMOS! MA BUCUR TARE, DAR VA ROG LUATI LIMITATOARELE DE VITEZA DE LA TRECERILE DE PIETINI NE RUPEM MASINILE

  4. deveanu@yahoo.com' Profu de mate spune:

    Cetatene Sebastian David, autorul articolului, crezi ca este o treaba cinstita, ca prea ne-am obisnuit cu tot felul de smecherii? Asta era prioritatea Devei? Nu ne spui cine, ce firma a facut proiectarea, cine a aprobat-o, cine incaseaza spaga. Articolul este o abureala, de doi bani. Ai auzit de Piramida lui Keops, de firma cu acelasi nume? Ma intreb, a luat aceasta firma niste bani, cati, cat a dat pentru propaganda? N-am spus ca e ceva nelegal dar, imoral este, cu varf si indesat. Bani europeni? Si cofinatare, de unde? Cine sa fript cu ciorba sufla si-n iaurt, asta ar trebui sa ai in vedere. Sau, dupa noi, potopul! Oare nu putem fi seriosi? Stricam, ca sa construim,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus