Înscrierile în competiția internă s-au putut face până aseară.

Adrian Nicolae David rămâne singurul liberal care dorește să devină președintele Consiliului Județean Hunedoara și după alegerile locale. El este singurul care și-a exprimat intenția în acest sens. Astfel, vineri, 5 februarie, Comitetul Județean Executiv al PNL Hunedoara va avea de îndeplinit doar o formalitate, și anume aceea de a trimite propunerea la București. Aceasta va fi analizată de către BPN al PNL.

Practic, cel care dorește să devină președintele Consiliului Județean va deschide lista de candidați. Președintele CJ va fi ales de către consilieri din rândul acestora, nu direct de către electorat, pe listă separată, așa cum s-a întâmplat în 2008 și 2012. Partidul sau alianța care va avea majoritatea, în urma alegerilor, va câștiga președinția Consiliului Județean.

Cine este Adrian Nicolae David 

Adrian Nicola David s-a născut în data de 23 ianuarie 1982, la Petroșani. Este absolvent al Universității de Vest din Timișoara, având studii universitare de licență în drept și economie. Are un masterat în specializarea „Libertatea de mișcare a persoanelor în Europa”. Este doctorand al Universității de Vest din Timișoara în ramura Științe Economie, domeniul Finanțe, teza de doctorat purtând titlul: „Analiza riscului de insolvență”. Între 2004 și 2015 a fost asistent universitar la Universitatea din Petroșani.

Adrian Nicolae David a devenit președinte al Consiliului Județean în 17 iunie 2015, fiind ales pe noua lege, din rândul aleșilor județeni. David a intrat în Consiliul Județean Hunedoara pe lista USP, fiind membru UNPR. În septembrie 2014 s-a înscris în PNL, profitând de Ordonanța nr. 55, care a permis aleșilor locali și județeni, ca în termen de 45 de zile, să treacă la un alt partid fără să-și piardă mandatul.

În decembrie 2014, după ce fostul șef al CJ Mircea Ioan Moloț și fostul vicepreședinte Tiberiu Balint au fost arestați la domiciliu și suspendați din funcție, a cerut PNL susținere pentru un post de vicepreședinte. A fost, mai întâi, consilier județean cu atribuții de vicepreședinte. Apoi, în 17 iunie 2015, a fost ales de către consilierii județeni președinte al CJ Hunedoara.

Adrian Nicolae David este căsătorit și are un copil.

6 răspunsuri

 1. Ar fi mult de comentat pe acest subiect, dar avand in vedere cine scrie acest articol, cu siguranta, opiniile care nu sunt favorabile nu vor primi aprobare si nu vor fi publicate.

  • Monalise Hihn spune:

   Având în vedere că dumneavoastră vă ascundeți după un pseudonim, pentru că bărbăția a murit, desigur, vă lăsăm să comentați. O noapte de vis să aveți!

 2. somlea@yahoo.com' raman trasnit spune:

  raman trasnit ca din 2004 paaaaanaaaaa haaaat in 2015 saracu baiat ambitios nu a reusit sa treaca de saraca pozitie de asistent ,asa ,,ca cu ,, parere de rau bietu penaleu nu va avea suficienti consilieri sa-l puna pe pozitia nr 1, succesul pesedeului e asigurat din start doar ca si-a dat peneleu cu stangu in dreptu , cu un banal penal …hot ,si apoi cu pedeleii vapsiti in galbin ,saracutii de ei ,…..bineinteles ca pese deii nu merita cons. jud. da uite asa da pleasca pe bietii oamini,….

 3. Da, ce v-ati urzicat asa?!
  In privinta incercarii de a jigni, am convingerea ca nu se inghesuie cineva sa va faca o demonstratie de barbatie.Nu ar avea niciun motiv,
  Referitor la articole, a reda niste date biografice si a relata despre niste evenimente care nu mai reprezinta o stire, deoarece au mai fost publicate, de multe ori faceti deservicii personajelor pe care le prezentati.

 4. somlea@yahoo.com' raman trasnit spune:

  Mai Victoras , sa fii unspe ani asistent la UPET nu e mare scofala , d,apoi sa cazi ca matzu in stachina cu smantana , si sa ajungi pres la CJ, e o chichita , o lucrare mai slaba ca dizertatia unui student prost care se chinuie sa-si traga de par masteru prin Vale,..asadar daca scurta asta concluziune , Victoras draga , o consideri matale drept incercare de ,, jicnire,, apoi ,scuze moi ,nu prea vad motive sa-l pupam la dos pe acest tinerel , care strange din buze si din ochi mai a dracu ca tac,su cand ne freca prin anchete ,, hai sictir,…cu,,, high quality people ,,,vacs albina , doi bani kila,…

 5. Mesajul a fost adresat autoarei articolului, deci nu vad rostul acestor “explicatii”.
  Nu reiese de nicaieri ca sunt fan DAVID.
  Se stie “cine si cum” l-a promovat pe DAVID.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus