Mă uit pe diverse site-uri de socializare și mă crucesc. Curge atât venin și nu înțeleg de ce. Observ că toate frustrările, umorile, demența se revarsă pe internet.

Ce mă surprinde e că nimănui nu-i pasă dacă are sau nu dreptate, dacă nu ar fi cazul să mai existe și puțină decență în limbaj. Nimic! Dă-i să meargă! Observ doar că multora li se bălăngăne creierul în cap precum un miez uscat într-o nucă. Observ că mulți dintre postaci se cred mai frumoși decât Brad Pitt și Angelina Jolie, altfel nu se explică de ce se leagă de felul în care arată ceilalți, despre care comentează. Parcă dacă ai 2 metri sau 1,5 metri nu poți să fii un infect sau dacă ai statura potrivită ești obligatoriu o lumină și invers. Suntem fizic așa cum ne-a lăsat Dumnezeu.

Consider că e mult mai rău să fii plin de venin și să ai un caracter infect, lucruri care te fac capabil de orice.

Apoi, văd că e la modă să se discute despre etnie. Tot Dumnezeu a decis unde și de ce am venit pe acest pământ. Nu avem niciun merit și nicio vină că ne-am născut români, unguri, nemți, americani, turci sau tătari etc. La fel e și cu religia. Din partea mea sunt liberi să creadă și în pietre, important e să fie oameni. Cred că s-a ajuns și la discuții despre orientarea sexuală a celor care sunt luați la țintă. Nu știu pe cine ar interesa dacă cineva are 15 amante sau e homosexual, atât timp cât acest lucru nu ne afectează direct viețile. Văd, totuși, că astea sunt tâmpeniile care populează site-urile.

Vă propun ceva: înainte de a scrie o mulțime de mizerii, trageți aer în piept și gândiți-vă la voi, la ce ați făcut fiecare cu viața voastră. Vă place cum arată, dragi comentatori pe rețele de socializare sau pe site-uri? Să știți că zoaiele gândirii strâmbe nu vă ajută la nimic. Vă pierdeți vremea urând. Păcat!

De ce ați ajuns atât de plini de venin?! Viața e frumoasă. Ce vedeți dimineața când vă priviți în oglindă? Vă place? Știți, viața îi recompensează cu adevărat doar pe cei care nu știu să urască! Ce ghinion pe voi!

3 răspunsuri

 1. lkzoltan@yahoo.com' Lukács Zoltán spune:

  Mă bucur să constat faptul că unii încă nu și-au pierdut nici simțul dreptății, nici pe cel al realității. Că mai avem oameni integri moral și sufletește. Că mai cunoaștem delimitările și suntem capabili să le și respectăm… atât în ceea ce privește deontologia profesională, cât și pe cel de lânga noi și părerea sa. Este ceva mandatoriu pentru supraviețuire. Slavă Domnului că mai sunt și că este așa!

 2. Poate pe sotii celor 15 amante.
  Devenind seriosi, aveti in buna masura dreptate.
  Exista insa si cealalta parte. Daca vrei ca viata ta privata sa ramana asa nu vad de ce ti-ai expune-o pe retele de socializare, cu casa, masina, pisica, poze de la diferite evenimente si din diverse locuri (era sa zic locatii, dar m-am abtinut). Daca astepti comentarii, pe care eu le vad aproape la fel de multe ca si cele pe care le remercati dvs., de genul “vai ce frumosi sunteti”, “ce bine va sta dandu-va cu skijetul in Bahams”, “ce UHDTV misto cu diagonala de 2 km. v-ati luat”, desi sunt destul de departe si dansii de Brangelina, exista riscul sa aduni si comentarii de genul prezentat de dvs. Cum, in general, oamenii seriosi isi tin departe de ochii si barfa satului viata privata, sunt destule sanse ca acele comentarii rautacioase sa aiba ceva adevar in ele.

 3. info@aerzen.ro' LASCĂR spune:

  Chiar nu vă dați seama, d-na Monalise? Pentru că oamenii politici se urăsc (cel puțin în media, că după scandalurile televizate merg de mânuță la o bere -” Hai noroc, că iar i-am îmbrobodit pe proștii ăștia! – Hai noroc!” ). Pentru că BOR face o campanie urâtă de prozelitism religios, în contradicție cu știrile care prezintă mizeria morală în care se scaldă preoții și călugării atât de evlavioși ai țării (homosexualitate prin mănăstiri, pedofilie, jecmăneală, evaziune fiscală ( a fost dintotdeauna în BOR), etc.
  Preafericitele capete luminate ale BOR și politicii românești nu-și dau seama de divizarea oamenilor, ei au trăit întotdeauna în lumea lor plină de lux. Nu-și dau seama, că peste vreo 50 de ani, în țara asta vor predomina țiganii, pentru că românii cinstiți FUG din România, ca dracul de tămâie. Atunci se va atinge climaxul societății românești, o țară laică, analfabetă, condusă cu strășnicie de politicieni și BOR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus