Politicienii trec de la un partid la altul și îți schimbă declarațiile, dar "arhiva" rămâne.

Carmen Harau, candidata PSD la ParlamentÎn 2008, Carmen Hărău era membru PSD de 8 ani. Fusese candidatul acestei formațiuni la Parlamentul României (fără succes, însă) și, numărându-se printre liderii partidului din municipiului Hunedoara, încerca să își mobilizeze colegii în bătălia electorală din alegerile locale, 2008:

„Eu sunt un membru PSD! Şi voi fi membru PSD pentru că, dacă nu există o ofertă social democrată temeinică în ţara asta, ajungem la sclavagism!” (Carmen Hărău – Şedinţă PSD)

În urma transferului la PNL, în 2012, Hărău a candidat pentru un post de deputat în municipiul Hunedoara și a câștigat detașat, cu largul concurs al primarului Viorel Arion (pe atunci PDL, deci „adversar politic”). Arion a rămas celebru pentru că a urcat pe scenă alături de Mircea Moloț la un miting de susținere a candidatei PNL, Carmen Hărău.

În 2012, Carmen Hăru se declara „USL-istul perfect”. Adică era și pesedistă convinsă, și penelistă veritabilă. După ruperea USL, deputatul Hărău și-a reevaluat opiniile, devenind astăzi, la nivel de discurs, unul dintre cei mai aprigi contestatari ai PSD, “ciuma roșie” vinovată de distrugerea “sistematică” a județului și a țării:

„Guvernul PSD-UNPR-ALDE distruge economia judeţului Hunedoara prin închiderea unor obiective vitale din punct de vedere economico-social. PSD a căpuşat sistematic banii din sistem, ignorând efectuarea investiţiilor necesare”. (Carmen Hărău – Declaraţie politică, 2015) 

„Valea Jiului este un loc consistent, insistent şi sistematic distrus de PSD”. (Carmen Hărău – Conferinţă de presă, 2016)

foto: Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus