CIPRIAN PALCĂU,

consilier local UNPR

Consiliul Local Hunedoara: 

„La ora 8 dimineața am coborât din locuință și am văzut mesajele. Bănuiesc că mi se trage de la activitatea din Consiliul Local. Am depus plângere la Poliție și aștept ca organele de cercetare să stabilească exact ce s-a întâmplat.” 

Tânărul politician hunedorean a avut parte de o surpriză neplăcută miercuri dimineață, descoperind pe avizierul din scara blocului în care locuiește următorul mesaj amenințător: „PALCĂU, FIU DE TURNĂTOR ORDINAR”. 

Cum crede că tentativa de intimidare are la bază tensiunile politice din municipiul Hunedoara, Ciprian Palcău a mers imediat la poliție.

În ultima vreme, în ședințele publice ale Consiliului Local Hunedoara, Palcău a avut numeroase intervenții și luări de cuvânt prin care a cerut explicații cu privire la destinația anumitor sume cheltuite din bugetul primăriei. Este de notorietate cererea consilierului UNPR prin care solicita să îi fie adusă la cunoștință valoarea integrală a facturilor achitate firmei PROSERV, deținută de familia deputatului Carmen Hărău.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus