Petru Mărginean îi dă o replică acidă deputatei Carmen Hărău.

După ce i-a tocat pe liderii PSD Hunedoara și pe Prefectul județului, deputata PNL Carmen Hărău și-a ales ținte noi. De această dată, vizat de declarațiile deputatei este un coleg de partid: primarul Devei, Petru Mărginean.

Potrivit unor decizii luate de forurile naționale ale PNL, candidații validați pentru funcțiile de primar la alegerile din 2016, devin automat președinți ai organizațiilor locale de partid. Duminică, în cadrul unei conferințe de presă, deputata Carmen Hărău, care este și co-președinte al organizației municipale a PNL Hunedoara, s-a referit și la situația organizației PNL de la Deva. Mai exact, deputata a afirmat că, din informațiile pe care le deține, Petru Mărginean (actualul primar, candidat desemnat la alegerile din vară) nu ar fi interesat să devină președinte al PNL Deva.

„Din câte am înțeles eu, ultimele informații pe care le am legate de Deva, (…) absolut colateral și fără să mă intereseze, domnul Mărginean nu prea mai era interesat să preia organizația municipală”, a declarat deputata PNL, Carmen Hărău.

Primarul Devei a folosit prima ocazie pentru a-i da o replică deputatei de Hunedoara. Marți, în cadrul emisiunii Ora Exactă de la Antena 1 Deva, Petru Mărginean a declarat că va prelua organizația de la Deva, chiar dacă unii trag sfori pentru ca acest lucru să nu se întâmple.

„Nu știu de ce unele colege vorbesc în numele meu, nu e normal. Nu vrem noi, cei din Deva, să demonstrăm că organizația noastră este cea mai puternică din județ, dar așa este, indiferent că sunt eu sau nu membru PNL. Vă asigur că nu trebuie să tragă alții concluzii sau anumite sfori. Știu că vor unii să se priceapă la absolut la tot și la toate: și la Parlament, și la Hunedoara, și la Deva, și la Valea Jiului, dar de multe ori pălăria e prea mare. Vă asigur că voi prelua organizația”, a declarat Petru Mărginean.

Nu de puține ori, pe la colțuri s-a vorbit despre faptul că deputata Carmen Hărău s-ar afla în spatele unor jocuri politice în interiorul PNL care au un singur scop: acapararea totală a puterii în partid. 

2 răspunsuri

  1. Comunicare , comunicare si Explicații Domnule Primar , noi știm ce auzim , ce vedem dar nu si realitatea . Sunteti ce sunteti , faceti ce faceti si cum faceti dar voturile nu vin “”””MUTESTE””””! folosiți mijloacele de socializare si asa vom STI si vom înțelege

  2. Felicitari ! Imi place cea ce faceti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus