Tensiuni în PNL: primarii liberali din județul Hunedoara și-au luat la întrebări colegii parlamentari.

Nemulțumirile primarilor PNL din județ au ieșit la suprafață în cadrul Adunării Generale a Filialei județene a Asociației Comundelor din România, care s-a desfășurat vineri, la Deva. Potrivit informațiilor confirmate de mai mulți participanți la respectiva întâlnire, primarii liberali au fost neiertători cu parlamentarii PNL Carmen Hărău și Dorin Păran, care au fost puși la zid.

Celor doi parlamentari colegii lor le-au reproșat faptul că mimează interesul pentru sprijinirea primarilor doar atunci când se apropie campaniile electorale și au nevoie de voturi. Ba mai mult, li s-a transmis că, la alegeri, nu au decât să se descurce singuri din moment ce, timp de patru ani, au avut grijă doar de imaginea personală, uitând de cei care muncesc să adune voturi pentru a-i trimite în Parlament.

Parlamentarii vor schimbare, dar să nu înceapă cu ei

Primarul comunei Criscior, Ovidiu Furdui (PNL) confirmă informațiile mai sus menționate și nu-și ascunde revolta față de comportamentul parlamentarilor.

„Le-am spus doamnei deputat Hărău, domnului senator Păran și, dacă era și domnul deputat Țîmpău, îi spuneam și dumnealui: când au nevoie de noi, suntem extraordinari, după care nu mai vine nimeni să ne consulte. Când sunt alegeri, de noi trag, la noi vin. Până una alta, ne reprezintă pe noi, datorită nouă sunt acolo. Așteptam să ne întrebe și pe noi, de exemplu, ce părere avem despre alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Nu ne mai reprezintă în condițiile în care votează fără să ne consulte”, a declarat pentru Hunedoara Liberă Ovidiu Furdui.

Ovidiu Furdui spune că primarii ar putea merge până la a nu-i mai susține de actualii parlamentari dacă tot ei se vor regăsi și pe liste de candidați din 2016.

„Au fost colegi (primari liberali, nr.red.), care le-au spus că, în campanie, nu îi vor mai sprijini. Se vor trezi singuri sau, dacă îi vedem pe liste pe cei care ne-au reprezentat și au votat împotriva noastră, nu ne implicăm. Ei spun că e nevoie de schimbarea clasei politice, dar nu încep cu ei. Dacă sunt alții, putem să le dăm un vot de încredere”, mai spune Ovidiu Furdui.

Contactat telefonic, co-președintele PNL Hunedoara, deputatul Bogdan Țîmpău, ne-a declarat că este la curent cu pozițiile publice exprimate în respectiva ședință, precum și că ele vor face obiectul unei analize interne în prima ședință a conducerii partidului.

6 răspunsuri

  1. Paran parlamentar?poate mamaliga rinceda.

  2. alexgrigoriu@yahoo.com' paran expirat demult spune:

    paran nu are frica de cele sfinte! nu a facut nimic, dar absolut nimic pentru zona brad, are dreptate domnul primar furdui.paran are mare tupeu sa mai apara in public. astia totii batranii care au stat pe functii pe banii poporului nu pricep ca epoca lor s-a incheiat. sa fie fericiti ca inca nu ii intreaba nimieni ce au facut pentru popor

  3. Paran nu are nici o treaba cu politica a stat 2 mandate si nu a facut nimic pt oameni si vazut doar intetesu pt el.Sa plece sa lase pe alti mai tineri .Dar si cu partidu tot asa este sa ii ajuti pe ei sa ajunga sus si mai vedem peste 4ani

  4. Parcă madam Harău a fâcut ceva pt. Hunedoara.

  5. Razbunarea primarilor ca nu au si ei pensii privilegiate :D. Cine e O. Furdui ca nu am auzit de el??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus