Un eveniment tragic, care a ridicat multe semne de întrebare, este în sfârșit elucidat. Procurorii au reușit să dea de capăt unei povești care era, la început, o adevărată dilemă pentru autorități.

Tragedia care a zguduit micul sat Măru, din Caraș-Severin, a ajuns la final, iar criminalul și-a primit pedeapsa meritată. Conform expressdebanat.ro, totul a început cu o poveste de dragoste extraconjugală, care s-a transformat într-un veritabil film de groază.

Filmul evenimentelor în urma cărora amantul femeii de la care a pornit toată povestea, Adrian Cut, a ajuns în spatele gratiilor, iar soţul său în pământ este de-a dreptul incredibil.

Totul a început în cursul anului 2002, când femeia a început să vorbească la telefon cu Adrian Cut, fără să se fi cunoscut în prealabil. În ianuarie 2013, i-a comunicat acestuia că ar vrea să se cunoască personal. Două luni mai târziu s-au întâlnit în satul Sălbăgel, judeţul Timiş. Lia Davidescu i-a spus soţului ei că va pleca la Caransebeş să scoată bani de la bancă. A mers cu ocazia, apoi a luat un taxi până la Sălbăgel. S-a dus cu cel care avea să-i ucidă soţul la o casă unde au întreţinut raporturi sexuale. Povestea s-a tot repetat până în septembrie 2013. De fiecare dată i-a spus soţului ei că merge la spitalul din Caransebeş cu o prietenă, scrie expressdebanat.ro. Davidescu a ajuns să se cunoască cu amantul și, la un moment dat, i-a propus acestuia să meargă la o fată din Măru, pentru a întreţine relaţii sexuale cu aceasta. Davidescu s-a aranjat şi i-a spus soţiei sale că-l duce pe inculpat la o fată. .

Davidescu şi Cut, victima şi criminalul, au coborât din maşină în jurul orei 23.30 şi s-au deplasat pe un drum lăturalnic, către un sălaş din Poiana Mărului. Cut a apreciat că Davidescu era puţin tensionat şi că urmăreşte să-i facă ceva rău, mai ales că a luat o bâtă de pe drum şi îl urmărea cu privirea. A luat şi el un par dintr-un gard. L-a lăsat să treacă în faţa lui şi l-a lovit puternic în zona cefei. „Ca să fie sigur că l-a omorât, inculpatul l-a lovit încă o dată cu parul în cap, după care l-a întors cu faţa în sus şi i-a mai aplicat o a treia lovitură puternică în zona feţei, tot cu parul”, au reţinut procurorii, conform sursei citate.

Adrian Cut şi-a recunoscut fapta şi a precizat că a săvârşit-o de teamă să nu fie el omorât de către soţul amantei sale. A fost găsit vinovat şi condamnat definitiv la zece ani de închisoare cu executare. În plus, îi va achita amantei sale şi celor doi copii ai femeii patru miliarde de lei vechi: 250.000 de lei, daune materiale, şi 150.000 de lei, daune morale.

foto: expressdebanat.ro

sursa: pressalert.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus