Primăria municipiului Deva prin Direcţia de Asistenţă Socială începe distribuirea ajutoarelor alimentare finanţate din fonduri UE. Beneficiarii trebuie să prezinte la ridicarea pachetelor cupoanele emise de Guvern. 

Ajutoarele alimentare se pot ridica marţi şi miercuri între orele 08.00 – 16.00, de la sediul Cantinei Sociale din Deva.

“Beneficiarii trebuie să aibă asupra lor cuponul şi actul de identitate în original. Persoanele nedeplasabile pot intra în posesia pachetelor cu alimente pe bază de împuternicire. Persoana delegată trebuie să prezinte, în original, cuponul şi actul de identitate aparţinând beneficiarului, precum şi actul său de identitate, tot în original”, spun reprezentanţii Primăriei Deva.

Beneficiarii vor primi ajutoarele ambalate în două cutii identice, a câte 12 kg fiecare.

Cantitatea de alimente primită în această primă tranşă este destinată pentru 800 de persoane. Pachetele se vor acorda pe principiul “primul venit, primul servit”. 

Ajutoarele UE vor fi acordate în primul rând beneficiarilor care au primit cupoanele acasă. Celelalte persoane care au dreptul la acest beneficiu, dar care nu au primit cuponul de la Guvern, trebuie să se înscrie pe liste suplimentare. 

“În zilele următoare, vom reveni cu o nouă informare legată de sosirea următoarei tranşe de ajutoare alimentare, precum şi în legătură cu programul de distribuţie”, mai spun reprezentanţii Primăriei Deva. 

Beneficiarii vor primi 4 litri de ulei, 4 kilograme zahăr, 4 kilograme de făină albă, 4 kilograme de făină de mălai, 2 pungi de paste făinoase (400 gr.), 8 cutii conservă de carne de porc (300 gr.), 6 cutii conservă de carne de vită (300 gr.) şi 10 cutii conservă pate de ficat (200 gr.).

FOTO: voceatransilvaniei.ro

Un răspuns

  1. BUNA ZIUA
    IN URMA UNEI ERORI CUPONUL DE ALIMENTE AL BUNICEI MELE A FOST INAPOIAT DESI EA LOCUIESTE LA ADRESA INSCRISA PE CUPONUL RESPECTIV.NU MAI POT INTRA IN POSESIA LUI DAR VEAU SA STIU CUM POATE BENEFICIA DE ALIMENTE IN SITUATIA DE FATA
    MULTUMESC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus