Alte două mandate ale unor reprezentanți ai PRE au fost invalidate

Update: Actele necesare validării mandatelor nu au fost depuse în termen legal la Primăria Deva, adică 11 octombrie 2020. De altfel, ele nu au ajuns nici măcar astăzi, la cinci zile după expirarea termenului la Primărie.

Update: Se pare că actele de validare nu au fost trimise la timp.

Clasată pe locul al doilea în competiția pentru Primăria Deva, fiica lui Mircia Muntean, Paula Ioana Corbu, nu va fi în Consiliul Local. Instanța a invalidat ieri mandatul său de consilier local:

„Tip soluție: Admite în parte cererea
Soluția pe scurt: Admite în parte cererea formulată de petentul BIROUL ELECTORAL DE CIRCUMSCRIPŢIE MUNICIPALĂ NR.1 DEVA. Invalidează alegerea (…) doamnei Corbu Paula – Ioana membru al Partidului României Europene și a domnilor Chitaru Ioan – Iosif membru al Partidului României Europene, Enescu Paul – Alexandru membru al Partidului României Europene, în funcţia de consilier local al Municipiului DEVA, judeţ Hunedoara. (…) În temeiul prevederilor art. 114 alin.5 din OUG 57/2019, prezenta încheiere se comunică de îndată prefectului şi secretarului general al unităţii administrativ-teritoriale Municipiul DEVA. Cu apel, în termen de 3 zile de la comunicare. În cazul exercitării căii de atac, cererea de apel se depune la Judecătoria Deva. Pronunţată astăzi, 15.10.2020, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”.

1

 

2 răspunsuri

  1. Bravo.locuieste in voluntari și hotărăște ce e bine pt deva!

    • Cei 3 nu au fost validati pentru ca nu si-au depus documentele. Nu au fost invalidati pentru ca “nu corespund”. Vor deveni consilieri urmatorii in ordine de pe lista partidului.
      Este o practica curenta la toate partidele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus