Proiectul de 6,4 milioane lei va fi finanţat cu fonduri europene.

Proiectul susţinut din fonduri nerambursabile este primul din cele şase proiecte de reabilitare urbană ce vor fi implementate în acest an în municipiului Deva, finanţate prin programul Operaţional Regional 2007-2013.   

În cadrul proiectului “Amenajare Piaţa Arras” vor fi cuprinse alei pietonale, zone verzi, o piaţetă şi fântâni.

Totodată, Piaţa Arras va fi dotată cu mobilier urban şi va cuprinde iluminat stradal, iluminat pietonal, iluminat unor puncte de interes şi iluminat ambiental.

Înainte

piata arras

 

Așa va arăta Piața Arras după modernizare

Arras 2 wm

3 răspunsuri

  1. Frumos grafic, dar in realitate nimic spectaculos. Totusi este o initiativa buna si necesara.

  2. super_chitzu@yahoo.com' Cetatean spune:

    Frumos Proiectul ! Dar oare nu era necesar si prioritar sa se reabiliteze mai intai de toate sectia de pedriatrie a spitalului municipal Deva ! Ce e mai prioritar sanatatea copiilor nostri sau profituri pentru firme particulare?

  3. collinsro@yahoo.com' Iohan collins spune:

    Aveti dreptate, se vede ca anul acesta in municipiul DEVA, s-au inceput o serie de lucrari care in mod normal nu-si aveau rostul, In primul rind banii din fondurile erupene cum spun *domnii, ca daca nu-i cheltuiau se pierdeau, trebuiau canalizati in alte scopuri prioritare de care cetatianul chiar are nevoie, atit pe termen scurt, cit si lung, investitii in domeniul sanatii, social, pentru intretinerea persoanelor in vrstra si cu handicap, cit si in domeniul cultural, proiecte dupa care cetateanul poate sa beneficieze din prima faza, la tinerete cit si la batrinete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus