Unul dintre proiectele importante de înfrumusețare a municipiului Deva este amenajarea unor platforme pe Bulevardul 22 Decembrie, la blocurile 6, 8 și 10.

Este vorba despre spații de odihnă, relaxare și socializare destinate locuitorilor municipiului, adulți, adolescenți și copii.

Constructorul a avansat cu lucrările

Zonele respective vor avea montate bănci cu spătar și fără spătar, pergole umbrite cu o amenajare peisagistică creată prin plantări de arbori, arbuști, plante perene și amenajarea unor oglinzi de apă. De asemenea, acolo se vor înlocui placajele, tencuielile decorative, sistemul de iluminat și covorul asfaltic.

Se vor monta stâlpi de iluminat led cu telegestiune, intalație de irigat pentru zona verde,  fântâni arteziene,  cișmele,  mese cu bănci, coșuri de gunoi etc.   

„Prin această investiție care se realizează cu bani de la bugetul local vom da un nou aspect zonei.

Ne dorim să creștem atractivitatea și competitivitatea zonei și accentuarea identității acesteia bazată pe îmbunătățirea mobilității populației, îmbunătățirea calității vieții cetățenilor, creșterea gradului de confort urban și stimularea petrecerii timpului în aer liber”, a declarat Florin Oancea, primarul Municipiului Deva.

6-3 13-1 11-1 9-3 1-4 7-3 2-4 12-2 15-1 8-3 3-4 16-1 10-3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus