Câteva din locurile de joacă nou amenajate sau modernizate de administraţia deveană au fost deja vandalizate.

Conducerea Primăriei Municipiului Deva a făcut un apel prin intermediul reţelelor de socializare prin care cere cetăţenilor să păstreze curate şi intacte locurile de joacă şi celelalte investiţii.

Pe contul de pe Facebook al municipalităţii devene au fost postate câteva fotografii care arată semnele lipsei de civilizaţie cu următoarea explicaţie:

“Aşa arată câteva dintre locurile de joacă din Deva reabilitate sau nou construite de municipalitate! Locul de joacă de pe Aleea Neptun (zona bl. 35 – 36) amenajat de puţin timp – a fost furată banca. Locul de joacă de pe Aleea Patriei – toboganul prezintă urme de arsură, posibil cu bricheta.”

10383736_753514574685821_1276923038660339312_o

Devenii sunt rugaţi să semnaleze orice act de vandalism produs pe domeniul public la dispeceratul Poliţiei Locale, tel. 0254 – 232.777.

Un răspuns

 1. Aici oricum nu prea citește multă lume iar replica mea nu aduce vreo schimbare.
  Totuși vroiam să spun că asemenea lucuri se întâmplă peste tot prin oraș iar domnul edil incompetent Mărginean nu ia măsuri.
  Domnule incompetent, trebuie să implementezi o organizare mult mai eficientă a poliției locale și să începi întâi a-i demite pe toate lichelele alea pentru că niciunul nu-și face treaba corect.
  Nu ne putem baza pe civilizația celorlalți atunci când se contruiește ceva, trebuie luate măsuri de tipul amenzilor care sa cuprinda un domeniu mai larg precum aruncatul gunoaielor pe joc,distrugerea bunurilor publice etc.
  Insa lichelele de la politia locala nu fac nimic niciodata decat sa-si ia salarul si sa isi poarte cu mandrie chipiul poate,poate sunt confundati cu politistii adevarati (nu ca aia ar fi mai buni)
  Referitor la politia locala, de multe ori cand au fost solicitati au venit agale sau nu s-au prezentau deloc.
  Deasemenea distrugerile provocate de copiii cu skateboard, biciclete si trotinete din zonele precum Casa de Cultura Dragan Muntean (treceti pe acolo sa vedeti marginile placate cu marmura cum sunt toate rupte deja)
  Problema nu sunt copiii aici in context, nici cetatenii needucati ci inpacacitatea dun\mneavoastra in functia de primar precum si ai precedetilor.
  Niciodata nu se va schimba nimic in Deva asta deaorece numai lichele avide de pozitie si bani o conduc ! LACHEILOR !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus