La mulți ani! Să fiți sănătoși și voioși! De acum și până și decembrie 2020 România e în campanie electorală.

În 26 mai (Of! De ziua mea!), apoi în noiembrie, nu știm încă exact când, ne vom alege președintele, apoi respirăm un pic și ne pregătim pentru alegerile locale din iunie 2020 și vom încheia, în decembrie 2020, cu parlamentarele.

Partidele își vor angaja tot soiul de papagali care să ne intoxice, mai ales online, cu diverse tâmpenii despre adversari, vor răsări sau se vor activa conturile false de Facebook sau niște pagini cu nume care mai de care mai ciudate pe care niște frustrați vor scrie prostii. La televiziuni, moderatorii vor face spume la gură, în ziare – vor fi „dezvăluiri” imbecile ș.a.m.d. Apoi, vor apărea și reprezentanții partidelor/candidații, nervoși nevoie mare. La final, promisiunile! Electoratul va înghiți pe nemestecate toate prostiile, pentru că, să recunoaștem, ne place fantastic să fim mințiți. Prin urmare, vom râde mult!

Evident, vor fi lovituri sub centură cât cuprinde. Unii nici nu își vor da seama ce i-a lovit. Vor fi trădări, supărări și multe discuții inutile.

Mie mi-a plăcut întotdeauna în anii electorali. Întotdeauna am privit amuzată cum și cât de ușor pot fi oamenii prostiți. Tot în ani electorali mi-a plăcut și cât de „inteligenți” se cred cei care se lipesc de politicieni și, chipurile, le oferă consultanță. Normal că sfaturile lor valorează cam cât o ceapă degerată în economia votului. Totuși, mă amuz cât de în serios îi iau unii candidați.

Prin urmare, zic să vă pregătiți. Avem spectacol timp de 2 ani! Să înceapă balul!

6 răspunsuri

  1. „Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm.” — Mark Twain 🙂 🙁

  2. Nu spera si nu ai teama, Monalise….

  3. Exact cu filozofia asta plus “nu am pe cine vota” au ajuns la putere pzdistii! Continuatorii asa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus