Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sâmbătă, că el şi Victor Ponta pregătesc "surprize plăcute" pentru partid, în perioada care a rămas până la congresul din martie 2015, el arătând că vor "începe" cu colegii care nu au ştiut să gestioneze puterea pe care au avut-o.

“Deocamdată Victor Ponta a ales să conducă Guvernul. Este preşedintele PSD şi până la congres să fiţi siguri că şi Victor Ponta şi eu vom pregăti surprize plăcute pentru acest partid. Trebuie să facem pas cu pas şi cu răbdare. Vă asigur că şi Victor Ponta şi eu vom alege ceea ce trebuie pentru acest partid”, a spus Dragnea, întrebat ce ar trebui să aleagă Ponta: funcţia politică sau cea administrativă.

El a spus că se va “începe” cu colegii de partid care nu au ştiut să gestioneze puterea pe care au avut-o.

“O să începem aşa cum se începe în mod normal: de la ceea ce ne-a creat cele mai mari probleme şi, după părerea mea, în multe cazuri nedrept. Dar sunt unii colegi de-ai noştri care nu au ştiut să gestioneze o putere care a părut foarte mare, din păcate”, a adăugat Dragnea.

El a spus că acest “proces” nu va dura mult şi va continua, dar nu neapărat cu “sânge sau cu foarte mult scandal”.

“E un proces care durează. Nu va dura foarte mult, e un proces care a început ieri în partid şi care va continua nu neapărat cu sânge, nu neapărat cu foarte mutl scandal”, a mai spus Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus