Nicolaie Alexa, în vârstă de 53 de ani, și-a pierdut viața în urma unui infarct.

Nicu Alexa si-a gasit sfârsitul acolo unde si-a petrecut cea mai mare parte a vietii: pe terenul de joc. Alexa juca o partida de tenis cu piciorul in sala de sport a unui liceu bacauan, cand a cazut la pamant, rapus, cel mai probabil, de un infarct.

Interventiile de resuscitare s-au dovedit zadarnice, astfel incit tragedia nu a putut fi evitata. Cu o cariera de fotbalist prodigioasa in spate ( a “crescut” la Luceafarul Bucuresti si a fost slefuit de Mircea Lucescu la Corvinul Hunedoara inainte de a evolua, printre altele, la CSM Suceava, Inter Sibiu si Selena Bacau), Alexa indeplinea in ultima vreme functia de observator FRF.

De-a lungul carierei sale, Nicu Alexa a avut norocul ,dar și onoarea să fie pregătit de tehnicieni de renume ca Mircea Lucescu, Remus Vlad, Cornel Drăguşin, Viorel Hizo, Vasile Simionaş, Ioan Sdrobiş sau Florin Marin.

“Am avut o cariera destul de lunga, retragandu-ma din fotbal la 36 de ani, dupa ce am activat in toate diviziile. Totodata, am avut satisfactia de a juca in cupele europene si de a cocheta cu loturile nationale de juniori si tineret. Faptul ca am lucrat cu Mircea Lucescu la Corvinul, alaturi de Marian Ionita, Rednic, Andone, Klein sau Gabor a fost o etapa foarte importanta in formarea mea.

Nicolaie Alexa era recunoscut si pentru umorul sau bogat.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

desteptarea.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus