Duminică, în plină zi, o tânără în vârstă de 23 de ani din municipiul Deva a furat dintr-un magazin mai multe produse alimentare.

Polițiștii au fost sesizați de agentul de pază al unei societăți comerciale. Oamenii legii au reuşit sa recupereze prejudiciul, în valoare de peste 350 lei, care a fost restituit persoanei vătămate, iar pe numele tinerei, suspectă de comiterea furtului, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Ziua de duminică a fost nefastă și pentru un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Certeju de Sus, care a sesizat poliția cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din buzunarul hanoracului un telefon mobil, un pachet de țigarete, un portmoneu ce conținea suma de 800 lei, precum și cartea de identitate.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva au stabilit că suspect de comiterea faptei este un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Deva, în momentul de faţă acesta fiind cercetat în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus