Trei magistrate, în completul ce judecă dosarul lui Muntean.

Completul care are pe rol dosarul „alcoolul la volan”, ce îl are ca inculpat pe Mircia Muntean, este alcătuit din trei judecătoare.

Este vorba despre Silvia Cerbu, Simona Daniela Encean și Leontina Șerban. Aceasta este componența Completului nr. 10 Fond, a Secției Penale de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Fostul primar al municipiului Deva, în prezent deputat, Mircia Muntean, a fost trimis în judecată în luna mai 2015 pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Pentru că este demnitar, Muntean este judecat la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Silvia Cerbu și Simona Daniela Encean au făcut parte din completul de judecată care l-a pus în libertate pe Traian Berbeceanu, eliberându-l prin decizie definitivă din arest preventiv.

Cele trei judecătoare au făcut parte din completuri ce au avut pe rol dosare ale unor nume grele din politica românească și nu numai. Printre cei judecați de cele trei se numără: Adrian Năstase, Radu Mazăre, Cristian Cioacă, Miron Mitrea, judecătorul Florin Costiniu, dar și a procurorului Emilian Eva, cunoscut pentru trimiterea în judecată a lui Dan Voiculescu ș.a.

Un răspuns

  1. danvlad@gmail.com' Daniel Vlad spune:

    Doamna Hihn va rog sa ne tineti la curent cu evolutia procesului domnului Muntean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus