Marţi, ginerele lui Mircea Moloţ ar putea scăpa definitiv de arestul la domiciliu.

Magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia vor judeca marţi contestaţia depusă de procurorii DNA faţă de decizia Tribunalului Alba care a înlocuit arestul la domiciliu cu controlul judiciar pentru o perioadă de 60 de zile faţă de Robertto Patrick Venter, ginerele lui Mircea Moloţ.

Decizia de marţi va fi definitivă.

Robertto Patrick Venter este urmărit penal pentru complicitate la luare de mită, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi spălare de bani.

În acelaşi dosar sunt urmăriţi penal pentru fapte de corupţie fostul preşedinte al CJ Hunedoara, Mircea Moloţ şi vicepreşedintele suspendat Tiberiu Balint, cei doi fiind plasaţi în arest la domiciliu. Tot în arest la domiciliu au fost plasaţi Vasile Axinte şi Emanoil Pup.

Ţi s-a părut interesant articolul?

Distribuie pe Facebook pentru a putea fi citit şi de prietenii tăi!

Urmăreşte HUNEDOARA LIBERĂ.RO pe FACEBOOK

2 răspunsuri

  1. Asta (ginerele lui Molot) e la fel ca si socrul. Grupul infractional din care face parte este format din fosti colegi de scoala. Apropo, ce mai face d-na MOTANTAU-SIRBU RALUCA, cea cu ONG-urile prin care se scurgeau bani de la CJ HD, dar si altii care aveau relatii in alte sfere de activitate unde ginerica a obtinut contracte avantajoase doar pentru el.

  2. vasyleaeno@yahoo.com' vasile onea spune:

    Daca e vinovat sa plateasca. Daca nu este sa-l lase liber, ce vina are ca este ginerele lui Molot? Daca a facut prosti sa spuna procurori și sa dovedeasca.pana acum au gasit ceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus