Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull), aflat într-o luptă strânsă pentru titlul mondial cu britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), se aşteaptă la o “cursă pasionantă” pe circuitul de la Abu Dhabi, care va găzdui duminică ultimul Mare Premiu din actuala ediţie a Campionatului Mondial de Formula 1, informează EFE.

“Am avut multe victorii şi momente bune anul acesta, am fost foarte competitivi, în general, faţă de sezoanele precedente. Ca echipă, putem fi mulţumiţi şi mândri de ceea ce am realizat”, a afirmat olandezul într-un comunicat al echipei sale.

Verstappen, liderul clasamentului general al piloţilor, la egalitate de puncte cu Hamilton, asigură că echipa sa “va da totul pentru a câştiga acest campionat şi a adăugat: “Va fi o cursă pasionantă şi vrem să încheiem sezonul în cel mai bun mod posibil”.

“Sunt încântat să mă întorc la Abu Dhabi. Ne-am pierdut puţin ritmul în ultimele curse, dar sper să nu fie cazul în acest weekend”, a subliniat el.

Max Verstappen a menţionat că circuitul Yas Marina a suferit modificări faţă de anul trecut. “Pista este acum mai rapidă. Va fi interesant de văzut cum va afecta asta configuraţia maşinii. Este foarte important să avem o evoluţie bună în calificări la Abu Dhabi şi sperăm să facem acest lucru”, a conchis pilotul batav.

sursa: agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus