Parcul Tineretului din municipiul Hunedoara va găzdui sâmbătă, 17 mai, de la ora 18.00, cea de-a V-a ediție a Festivalului Luminii. Cercetașii Hunedoarei pregătesc un eveniment special la care, hunedorenii de toate vârstele vor avea parte preț de câteva ore de o imagine desprinsă parcă din povești.

Cercetașii Hunedoarei vor pregăti, ca în fiecare an, mai multe ateliere și standuri printre care: Tea-room în aer liber, face-painting pentru copii, tir cu arcul, noduri utile, dar și multe alte jocuri la care tinerii și micuții sunt invitați să participe. De la festival nu vor lipsi nici acordurile muzicii folk care vor răsuna până târziu în noapte în Parcul Tineretului.

Cercetașii îi vor învăța pe tineri și pe copii să confecționeze cutiuțe origami denumite gulguțe. Peste cinci mii de astfel de opere de artă confecționate din hârtie vor lumina aleile parcului odată cu lăsarea serii, moment ce marchează perfect motto-ul festivalului, acela de a redescoperi frumusețea lucrurilor mărunte. Cel mai așteptat moment de hunedoreni este spectacolul suprem al luminii, respectiv lansarea a zeci de lampioane către cer, moment ce va încheia cea de-a cincea ediție a Festivalului Luminii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus