ANAF a decis re-arondarea administraţiilor fiscale din Simeria, Băcia şi Rapoltu Mare.

Astfel, prin Ordinul președintelui ANAF nr.2211/2013 a fost aprobată competența teritorială de administrare a contribuabililor, fiind arondate unitățile administrativ-teritoriale la unitățile fiscale din cadrul direcțiilor generale regionale ale finanțelor publice.

“Față de această arondare, precizăm că Primăria orașului Simeria și primăriile comunelor Băcia și Rapoltu Mare au solicitat Agenției Naționale de Administrare Fiscală, prin scrisoarea nr.335/75/88/2015, arondarea la Administrația județeană a finanțelor publice Hunedoara a unităților administrativ-teritoriale Simeria, Băcia și Rapoltu Mare, prin preluare de la Serviciul fiscal municipal Orăștie”, se arată într-un comunicat al ANAF.

Administrația județeană a finanțelor publice Hunedoara precizează, prin adresa nr. 2210/2015, faptul că propunerea de rearondare fiscală este oportună și imperios necesară și că, din punct de vedere al activității de trezorerie și contabilitate publică Hunedoara, nu există obiecții cu privire la rearondarea celor trei unități administrativ — teritoriale la trezoreria municipiului reședință de județ din cadrul acesteia.

Un răspuns

  1. primariabacia@yahoo.com' panta nicolae spune:

    Economia de timp si de bani atit , pentru primaria Bacia cit si pentru locuitorii si agentii economici de pe raza comunei, care lucreaza cu Administratia financiara si cu Trezoreria vor fi substantiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus