Investitorii Carmen şi Lucian Hărău au deschis hotelul Werk Hotel & Spa, de 4 stele şi cu 30 de camere, aflat lângă Castelul Corvinilor, investiţie de 6,5 milioane de euro, scrie news.ro.

”Investitorii locali Carmen şi Lucian Hărău au achiziţionat terenul pe care s-a construit hotelul de la doi proprietari privaţi în anul 2017, urmând ca procesul de construcţie al hotelului să fie demarat un an mai târziu, lucrările proprietăţii au durat 3 ani, iar investiţia totală s-a ridicat la suma de 6,5 milioane de euro. ”, anunţă investitorii.

„Specialiştii impecabili ai consultantului pe care l-am ales ca partener, compania Premier Hospitality, au făcut diferenţa între un posibil debut riscant şi începutul foarte bun pe care Werk Hotel & Spa l-a avut în luna august a acestui an, la întâlnirea cu turiştii care au ales să se cazeze la noi”, declară fostul deputat de Hunedoara Carmen Hărău, antreprenor, CEO Micromega – compania care operează hotelul.

Hotelul are o echipă formată din 70 de angajaţi şi oferă servicii precum cazare, restaurant, spa, săli de conferinţă şi salon de evenimente, unde pot fi organizate evenimente atât corporate cât şi private.

ȘTIRI MAI VECHI PE ACELAȘI SUBIECT

Un hotel cât două mandate de parlamentar

werk 3

werk 5

werk 4

werk 2
Sursa foto: booking.com

3 răspunsuri

 1. Harau@Zlasti.hd' Asteptam sa vedem autorizarea de mediu ! spune:

  Da ? Si unde se face evacuarea apelor uzate de la stabilimentul Duoamnei ? In Cerna sau in Zlasti ca este mai comod ?

  • Ecologista@Zlasti.hd' Ecologista de pe Zlasti spune:

   Raspuns: Nu are evacuare ! Stabilimentul functioneaza in circuit inchis. Vizitatorii trebuie sa consume tot ce produc…..Jmecherii pot lua si la pachet, pentru acasa. Alta intrebare ?

 2. Prietenul nostru comun Arion știe…ori sluga lui credincioasă,Florănescu.
  Tot după program ați “înțepat-o” și tot pe firma?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus