Deputatul PNL Florin Roman a intrat în greva foamei la Parlament, luni, 18 septembrie, de la ora 15.00. Acesta s-a instalat pe un scaun în holul de la P1, din faţa sălii de plen a Camerei Deputaţilor, în semn de protest faţă de lipsa de finanţare a Monumentului Unii de la Alba Iulia şi faţă de modificările la legea administraţiei publice locale.

El a spus, referitor la decizia conducerii Camerei Deputaţilor de a nu-i permite să facă greva foamei la P1, în faţa biroului preşedintelui Camerei, că Biroul Permanent nu poate să-i interzică unde să facă greva. El a adăugat că va sta pe un scaun, fiindu-i interzis să se instaleze în alt mod.
Roman a susţinut că protestează în acest fel faţă de “lipsa de reacţie” a Guvernului în ceea ce priveşte finanţarea Monumentului Unirii de la Alba Iulia, dar şi faţă de modificările la legea administraţiei care ar da “privilegii” liderilor UDMR.
Deputatul liberal a spus că banii pentru Monumentul Unirii de la Alba Iulia ar fi trebuit să fie prevăzuţi în buget, pentru a avea timp ca lucrările să se finalizeze până la Centenarul Marii Uniri, respingând afirmaţiile preşedintelui Camerei Liviu Dragnea potrivit cărora această problemă este rezolvată.

stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus