O tânără în vârstă de 22 de ani a căzut de la etajul trei al unui bloc din Avrig (județul Sibiu) și a rămas blocată în sârmele de rufe aflate la balconul etajului 2. Cel mai probabil, asta i-a salvat viața. 

Totul ar fi pornit de la un conflict între tânără și soțul ei. La fața locului au intervenit pompierii.

Potrivit IPJ Sibiu, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig și un echipaj de jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Avrig au intervenit pentru aplanarea unei stări conflictuale între doi soți din orașul Avrig.

Femeia ar fi încercat să iasă din apartamentul situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe prin exteriorul balconului, cu intenția de a se refugia într-unul dintre apartamentele de la etajele inferioare.

La fața locului a fost solicitată intervenția pompierilor și a unui echipaj medical din cadrul ISU Sibiu, care au salvat-o pe femeie și au dus-o la spita cu o ușoară hipotermie și un traumatism cranio-cerebral.

Soțul acesteia, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a fost identificat de polițiști în interiorul apartamentului în care cei doi domiciliază, potrivit Ardeal24.ro.

 A picture containing building, outdoor, apartment building, street

Description automatically generated

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus