FC Hunedoara îi datorează lui Victor Roșca clauza de reziliere unilaterală a contractului.

FC Hunedoara a achitat până acum doar o rata de aproximativ 5.000 de euro din contract. În vara lui 2015, antrenorul Victor Roșca a semnat un contract pe 2 ani cu FC Hunedoara.

Roșca a declarat pentru Hunedoara Liberă că după ce echipa a pierdut acasă cu Poli Timișoara 2, scor 0 la 3, în etapa a opta, primarul Viorel Arion i-a cerut demisia: „Domnul primar a intrat în vestiar și m-a întrebat de ce nu îi învăț pe fotbaliști să dea o pasă sau să facă o preluare. Mi-a cerut să mă prezint la el cu demisia. I-am spus că nu voi face acest lucru. Am fost demis, mi s-a reziliat unilateral contractul”.

Pentru că echipa nu a avut bani să plătească, între Victor Roșca și FC Hunedoara a fost încheiată o înțelegere de plată, în 4 tranșe. Până acum, FC Hunedoara a achitat doar una. Dacă Victor Roșca ar fi activat acea înțelegere de plată, astăzi FC Hunedoara era la minus 4. FC Hunedoara a achitat doar prima tranșă, cea din 6 mai, deși mai trebuia să plătească alte două în 3 iunie și 8 iulie, iar ultima în 10 august. Primăria Hunedoara a virat clubului cotizația sa, astfel că echipa ar fi putut să achite sumele restante, dar nu a făcut-o. Acum, Federația Română de Fotbal a notificat FC Hunedoara. Dacă datoria nu este plătită, FC Hunedoara riscă să fie exclus din toate competițiile organizate sub egida FRF.

4 răspunsuri

 1. Sunteti la pamant cu informatiile, au fost platite 2 transe din bani si nu din bani publici! Daca Alin Barna era lasat sa faca ce-i place, platea si celelalte 2 transe, din sponsorizari, DOMNISOARA, nu din bani publici ! Sunt in Hunedoara si oameni care gandesc, nu doar oameni care cred tot felul de minciuni, spuse de psd-isti !

  • Monalise Hihn spune:

   Stimate domn,
   Dacă observați, discutăm despre un raport de AUDIT. Totul este pus în ghilimele. Nu e părerea mea. Bani din bugetul local ce bani sunt, stimate domn?
   Certați-vă cu auditorii, nu cu mine! O zi frumoasă!
   Fiți original! „Avram Iancu”? Nu aveți curajul răspunderii?

  • Monalise Hihn spune:

   Stimate domn,
   Certați-vă cu FRF, nu cu mine! O zi bună!

 2. v.m@yahoo.com' Varanuuuu spune:

  Avram Iancu s-a exprimat gresit, voia sa spuna sponsorizari de la firme private si nu sponsorizari din bani publici. Totusi daca are dreptate ca s-au platit doua transe atunci articolul Dvs. prezinta informatii false.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus