„Carmen Hărău: 27% din Buget merge pe acțiuni de susținere socială.

Adrian Ursu: Știți ce include acest procent?

Carmen Hărău: Șomeri, pensionari, copiii handicapați…

Ilie Șerbănescu: Includerea pensionarilor în protecția socială este greșită. Nu este adevărată. Pensionarii și-au plătit această chestiune (cotizația care le dă dreptul de a beneficia la pensie, n. red.).

Adrian Ursu: Doamna Hărău, sunteți în afara subiectului, deci în dificultate!”

Dialogul de mai sus s-a purtat miercuri, la Antena 3, iar protagonistul principal a fost deputata PNL de Hunedoara, Carmen Hărău. Aceasta și-a pus în cap nu numai invitații din platou, ci și pe realizatorii emisiunii (Dana Grecu și Adrian Ursu) după ce a declarat că pensionarii fac parte din sistemul de protecție socială al statului, Ilie Șerbănescu reacționând foarte dur la gafa deputatei de Hunedoara. 

Reacția de final a realizatoarei Dana Grecu a fost grăitoare pentru a concluziona prestația deputatei: „Vă adânciți în niște afirmații pe care nu le puteți susține.”

12 răspunsuri

 1. Dacă te mâncă să te duci la emisiunea aia… îți cam meriți soarta.

 2. cotoicornel1970@yahoo.com' COTOI CORNEL spune:

  sa primeasca si ea o pensie de 450 ron sa supravietuiasca cu ea si atunci poate sa faca parte din,, pensionarii care fac parte din sistemul de protectie sociala al statului

  • Dacă mai “merg” lucrurile aşa cum merg, e posibil să transforme şi pensionarii în solicitanţi de protecţie socială din partea statului, mai ales dacă mai au iniţiative de genul celei cu pensiile speciale pentru ei şi cu imposibilitatea de a majora pensiile ! Au avut grijă să promoveze un sistem de calcul al pensiei care îi ţine pe loc, pentru că majorarea de care beneficiază un pensionar – cetăţean obişnuit – este ca o frecţie la un picior de lemn.

 3. Dna Harau are cateva firme in Hunedoara si plateste angajatii cu salariul minim pe economie si ceva peste dar la negru,acorda tichete de masa si sunt obligati angajatii sa cumpere produsele di magazinul ei.Mai costruieste un hotel pe drumul spre Prislop.concluzie;este putred de bogata datorita politicii si proasta ca nu stie nimic decat sa fure.investigati ce avere are si cum a obtinut aceasta avere de cand este in politica.

 4. Doamna asta nu a facut si nu face nimic pentru hunedoreni. In parlement s-a dus doar sa beneficieze de anumite avantaje.Vot nul pentru toti parlamentarii judetului la viitoarele alegeri din partea mea !

 5. mai toti astia de la PNL is handicapati deci fac parte din procentul ala de 27% parca este cea din reclama Milka mov

 6. timis@yahoo.com' nicu timis spune:

  Ba da cine a votat o pe tzatza asta ?Colegiul padurenilor?Sa o votati iar spalati-va pe cap cu ea.Viva Carmen ,viva prostserv.

 7. nicolae2u@yahoo.com' boscor nicolae spune:

  se vede ca va lipseste si vocabularul..pe linga altele..in afara de bani…se zice persoane cu dezabilitati nu handicapati…se vede cu nu ati avut de aface cu asemenea oameni.

 8. NICULE UITATE BINE IN VOCABULAR CA EXISTA CUVINTUL HANDICAP SI HANDICAPATI LASA-O MOALE CU CRITICA IAR ANDREI ARE DREPTAE MULTI DIN PNL AU ,,,DIZABILITATI ,,

 9. INCOMPETENTA SI MULTA PROSTIE ,SI DE 26 DE ANI ASTA PLATIM DIN PACATE.

 10. Da așa este această doamnã care frecventează cam des Antena 3 habar nu are de nimic îi stă gîndul la cum să-i meargă afacerile cît mai bine niciodată n-a ajutat oameni necăjiți ,este putredă de bogată,de unde are atîția bani să construiască hoteluri? Din muncă cinstită în nici un caz,la angajați iei care le dă salari de nimic,și bonuri care te obligă să iei tot de la magazinul iei să-i bagi tot iei bani în buzunar,nui corect lasămă frate să- mi iau de unde vreau ieu ,s-a dus în parlamentul României doar ptr.ea nu ptr.Hunedoreni vb.ea de handicapați,cucoană era o expresie mult mai elegantă,voi din parlament sînteți handicapați nu știți cum să furați cît mai mult nesimțiților la hd faci la fel,dă fuguța la Antena 3 ia crede că acolo îs angajați s-au holoangări iei care nu dă nici doi bani pe iei ,s-a făcut proasta de rîs ,ar trebui un pic să tracă DNA-ul s-o smotocească pe această cucoană care nu-și mai vede lungul nasului.

 11. hausmeister@mesterucasei.com' Baboo HaUSMEISTER spune:

  Vi se pare corect ca cei care nu au platit stagiul complet de cotizare sa aiba o pensie mai mare sau comparabila cu cei care au platit stagiul complet sau minim de cotozare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus