Lumea cazinourilor este plină de emoție și adrenalină. De la rotirea rolelor la un un aparat de păcănele, la o mână de poker reușită, există opțiuni nesfârșite de care jucătorii se pot bucura. Există multe strategii pentru fiecare joc pe care îl întâlnim în ofertele cazinourilor, dar adevărata strategie la majoritatea dintre ele pare să fie mereu norocul. Este de menționat acest lucru deoarece atunci când ești începător în lumea jocurilor de noroc, mulți seniori te vor putea induce în eroare cu diferite crezuri greșite, mituri populare deja peste tot, sau prejudecăți personale.

Printre multele lucruri pe care trebuie să le știi atunci când alegi să mergi la cazinou se numără cunoașterea ofertei jocurilor populare oferite peste tot. Nu vrei ca atunci când intri pe un site, sau pășești pe podeaua unui astfel de cazinou să confunzi masa de blackjack cu cea de poker sau să nu știi care este mecanica aparatelor de sloturi care iau ochii oricui imediat ce a interacționat cu lumea cazinourilor.

Deci, în acest articol, vom arunca o privire asupra celor mai populare cinci jocuri de cazino și de ce au devenit atât de îndrăgite.

În primul rând – aparatele de joc

Supranumite și sloturi sau păcănele, aparatele sunt cele mai populare jocuri de cazino din lume. Acestea sunt ușor de jucat și oferă șansa de a câștiga câștiguri mari cu o singură apăsare de buton – ei bine poate mai multe, dar principiul este că înainte de un câștig uriaș mereu se află o rotire norocoasă.

Dacă te-a intrigat deja acest tip de joc trebuie să știi că jocul se bazează pur și simplu pe noroc și nu există o strategie care să garanteze un câștig. De exemplu unii oameni aleg să joace pacanele gratis cu speciale doar pentru a obține un sentiment plăcut și a se distra. În același timp, unii jucători preferă să joace la aparate cu un procent de plată către jucător mai mare, ceea ce le oferă o șansă mai mare de câștig. Pe scurt – un procent mare RTP = mai multe câștiguri dese și mici.

Dacă sunteți în căutarea emoției și a recompenselor uriașe care vin cu diferite tipuri de jackpoturi online, atunci ar trebui să știți diferențele dintre sloturile cu jackpot progresiv și jackpot normal. De ce contează? Gândiți-vă că dacă jucați la un slot cu jackpoturi normale câștigurile vor fi limitate la sume decente.

Deși acestea sunt în unele cazuri sume de bani consistente, nu vor ajunge niciodată pe prima pagină a ziarelor sau nu vor schimba vieți. În schimb, un slot cu mecanică de jackpot progresivă, cum este Mega Moolah, dacă puteți da de el, poate duce câștigurile în unele cazuri și la ordinul milioanelor de euro.

Blackjackul

Cine nu a auzit de jocul ”21”. Acest joc extraordinar de popular în toată lumea este nu doar ușor de învățat dar necesită un amestec de strategie și noroc ceea ce-l face mult mai interesant decât alte jocuri unde norocul este singurul factor. Scopul jocului este de a învinge mâna dealerului obținând o mână cu valoarea 21 sau cât mai aproape de 21 fără a o depăși.

Jocul are un avantaj scăzut al casei, ceea ce înseamnă că jucătorii au șanse mari de câștig. Cea mai obișnuită strategie pentru a câștiga la blackjack este de a urma o diagramă numită popular strategie de bază, care le spune jucătorilor când să mai ceară o carte(hit), să stea sau să dubleze/împartă.

Ruleta

Ruleta este un joc de noroc care se joacă prin învârtirea unei roți cu ”buzunare” numerotate. Prin aruncarea unei bile pe roată se creează oportunitatea unui pariu pe buzunarul pe care va urma să cadă bila respectivă, rezultând unul dintre cele mai îndrăgite jocuri de noroc din ofertele cazinourilor.

Jocul este popular pentru că este ușor de jucat și are un potențial mare de plată. Cea mai obișnuită strategie pentru a câștiga la ruletă este să pariezi pe pariuri mai sigure cu bani mulți, cum ar fi negru sau roșu, par sau impar, sau numere mari sau mici. Aceste pariuri au o șansă mai mare de câștig și o plată mai mică în comparație cu alte pariuri dar multă lume consideră că în felul acesta ies mai câștigați pe termen lung.

Pokerul

Dacă nu ai auzit de poker până acum, ieși de sub piatră. Pokerul este un joc de cărți popular în întreagă lume, atât în cazinouri, cât și la serate cu prietenii. Apare atât în filme cât și in piese muzicale și este deja un lucru știut că s-au scris cărți despre acest joc care, pentru unii oameni cum este Daniel Negreanu, ține loc de carieră.

Jocul necesită îndemânare și strategie, un mix pe care-l întâlnim de altfel și la Blackjack. Jucătorii pariază pe forța mâinii lor, iar jucătorul cu mâna cu cel mai bun rank la sfârșitul jocului câștigă potul. Poți căuta topul mâinilor cu un simplu search pe Google.

Popularitatea jocului rezultă și din faptul că oferă șansa de a câștiga sume mari de bani și necesită ca jucătorii să își folosească abilitățile de manipulare, înșelăciune și matematică pentru a câștiga. Cea mai frecventă strategie pentru a câștiga la poker este de a face pariuri calculate pe baza puterii mâinii tale și a probabilității de câștig în funcție de range-ul mâinilor celorlalți jucători. Este puțin mai complicat dar nimeni nu a zis că este simplu.

Baccarat

Baccarat este un joc de cărți asemănător cu blackjackul. Jucătorii pariază fie pe mâna jucătorului, fie pe mâna bancherului, iar mâna cu cea mai mare valoare câștigă. Jocul are un avantaj scăzut al casei, ceea ce înseamnă că jucătorii au o șansă bună de câștig. Cea mai frecventă strategie pentru a câștiga la baccarat este să pariezi pe mâna bancherului, care are o șansă ușor mai mare de câștig în comparație cu mâna jucătorului.

În concluzie

Aceste cinci jocuri sunt cele mai populare jocuri de cazino cu un motiv. Ele oferă jucătorilor șansa de a câștiga câștiguri mari, necesită un amestec de strategie și noroc și sunt ușor de învățat. Fie că preferați jocurile de noroc, cum ar fi ruleta și aparatele de păcănele, fie că preferați jocurile de îndemânare, cum ar fi pokerul și blackjackul, există un joc pentru fiecare în lumea cazinourilor. Tot ce trebuie să țineți în evidență este bugetul dumneavoastră de joc care nu ar trebui să depășească niciodată o sumă pe care o puteți pierde fără probleme, deoarece câștigul nu este niciodată o promisiune în lumea cazinourilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus