Patronul Stelei, Gigi Becali, a fost supus unui test de inteligenţă în cadrul închisorii de la Poarta Albă, scrie Fanatik.

După ce a încercat să se elibereze din închisoare pentru a face o operaţie la spate şi după ce preşedintele Traian Băsescu i-a refuzat cererea de graţiere, Gigi Becali este aproape să părăsească penitenciarul Poarta Albă pentru a munci la academia de fotbal a lui Gică Hagi.

În acest scop, Gigi Becali şi alţi deţinuţi care vor să muncească au fost supuşi unui test IQ. Gigi Becali a obţinut cel mai bun rezultat şi, prin urmare, ar urma să conducă echipa care va lucra la Academia lui Hagi.

gigip

În decembrie, Academia a făcut o cerere către penitenciarul Poarta Albă, solicitând serviciile mai multor deţinuţi, printre care şi Gigi Becali. Atunci, însă, închisoarea a decis ca patronul Stelei să nu fie printre deţinuţii aleşi pentru a munci la Ovidiu.

Iniţial, Gigi Becali voia să muncească la Academie pe postul de consilier pe teme de fotbal, însă a aflat că nu poate presta decât muncă fizică. Cel mai probabil, Gigi Becali va fi zidar sau va întreţine gazonul.

SURSA: www.gandul.info

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus