Trimiși în teritoriu să-i încingă pe social-democrați cu bâta (la recomandarea președintelui PNL, Ludovic Orban), reprezentanții PNL Hunedoara s-au grăbit să-i facă pe plac liderului național.

În conferința de presă care ar fi trebuit să marcheze atacul cu bâta la adresa liderilor PSD, Lucian Heiuș a abordat tema angajărilor „fără număr” de la SC ApaProd SA Deva – societate la care CJ Hunedoara este acționar majoritar. Și dă-i, și luptă! Numai că, Lucian Heiuș uită că hunedorenii nu uită. Sinecura de la Apaprod nu a fost inventată de PSD. Compania este refugiul politic al multor lipitori de afișe și amante încă din vremea când PNL controla politic angajările până la cel mai neînsemnat bugetar. Drept urmare, ușor cu pianul…

Apoi, desigur, tema favorită a PNL: dezastrul făcut de PSD, salariile majorate fără acoperire, etc. Asta în condițiile în care Lucian Heiuș însuși a semnat zilele trecute un proiect de lege care prevede indemnizații speciale pentru primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de consilii județene… Păi, dacă nu sunt bani, de unde o să le dați indemnizații primarilor PNL?

Președinte de filială județeană și deputat în Parlamentul României, Lucian Heiuș a pus hotărât mâna pe bâtă și s-a uitat în jur. Grăbit să-i altoiască pe pesediști, fără să stea pe gânduri prea mult, Heiuș a dat cu bâta în prima baltă care i-a ieșit în cale. N-ar fi asta problema, dar știți cum e: când dai tare cu bâta-n baltă, te mai și stropești…


Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Un răspuns

  1. fane_camel@yahoo.com' Vlad Paul spune:

    Si daca ” Sinecura de la Apaprod nu a fost inventată de PSD”, PSD trebuia sa o preia, sustina si dezvolte ? PNL semneaza proiecte de lege initiate de PSD, dar PSD o sa dea banii. Oare de unde ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus