Un sondaj de opinie, realizat la comanda Organizației municipale a PSD Hunedoara, în perioada 24 – 31 octombrie 2023. pe un eșantion de 800 de persoane, arată că 57 la sută dintre alegătorii hunedoreni intenționează să se prezinte la urne la alegerile locale, dacă acestea ar avea loc săptămâna viitoare.

Pe de altă parte, persoanele intervievate au răspuns că sunt mulțumite și au o părere potrivită despre activitatea primarului Dan Bobouțanu în proporție de 89,5 la sută (47,6 la sută – mulțumit și 41,9 la sută – potrivit).

În schimb, 10,5 la sută s-au declarat nemulțumiți de activitatea edilului șef al Hunedoarei.

În același timp, persoanele chestionate s-au declarat mulțumite în proporție de 30,1 la sută de activitatea angajaților Primăriei, 45,3 la sută au spus că au o părere potrivită, în timp ce 24,6 la sută au răspuns că sunt nemulțumite.

sondaj

Sondajul a fost realizat de firma sociologului Valentin Fulger. În septembrie 2020, această firmă a realizat un sondaj de opinie, ale cărui rezultate îl indicau pe Dan Bobouțanu câștigător al alegerilor locale pentru funcția de primar al municipiului Hunedoara cu 67 la sută. Acesta a câștigat mandatul de primar cu 67.01 la sută.

Un răspuns

  1. mihain1962@gmail.com' Neacșu Mihai spune:

    Bună ziua. Dacă se ține de treabă și va fi în continuare un om integru, ar putea să-i calce pe urmele unui alt primar de seamă al urbei referindu-mă la cel care a fost Constantin Bursan…oare câți hunedoreni știu (dacă știu !)unde are(dacă are!) bustul amplasat ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus