Alte două minore care au participat la  lovirea fetei de 11 ani au fost identificate. Una este deja la audieri la Poliție, iar cealaltă urmează să fie audiată de polițiști. Ambele au 12 ani.

Știre inițială:

Imagini greu de privit circulă în spațiul virtual și le înfățișează pe mai multe fete care au lovit-o pe o alta în curtea unui liceu din Hunedoara. Minora lovită are 11 ani, iar agresoarele 12, respectiv 13 ani. Mama fetei lovite a făcut plângere la Poliție, care continuă cercetările.

O minoră de 11 ani este lovită cu sălbăticie de alte fete care au 12 ani și 13 ani. O alta filmează. Reproșurile pe care fetele care o lovesc cu palmele peste față și apoi cu picioarele sunt greu de reprodus. Nici rugămințile fetei aggresate nu le face să se oprească. Totul s-a întâmplat în curtea unui liceu din Hunedoara. Filmările au ajuns în mediul virtual, dar și la mama fetei agresate. Aceasta a mers cu filmarea la Poliție. Polițiștii au deschis dosar penal pentru loviri sau alte violențe și continuă cercetările. Agresoarele au fost identificate și audiate de polițiști, în prezența părinților, a unui avocat și a unui reprezentant al Direcției pentru Protecția Copilului. dar nu pot fi trase la răspundere penală pentru că au sub 14 ani. Direcția de Asistență Socială Hunedoara a anunțat că va face propriile verificări.

O comisie formată din reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara, ai Direcției de Asistență Socială Hunedoara și ai Poliției evaluează cazul fetei lovite cu sălbăticie de alte minore în curtea unui liceu din municipiul Hunedoara.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DGASPC Hunedoara, Cristina Chirilă, minora de 11 ani care a fost lovită cu sălbăticie de alte două minore, va fi consiliată psihologic.

Pe de altă parte, cele două agresoare au refuzat consilierea psihologică, după ce au fost informate și consiliate despre acest lucru, în prezența părinților și a reprezentantului DGASPC Hunedoara.

3 răspunsuri

  1. “Felicitari” parintilor !
    “Felicitari” profesorilor !
    HUNEDOARA din nou la superlativ !

  2. Trist. Recomand parintilor fetei agresate ,,angajarea” unui minor sub 14 ani care sa le rupa picioarele si mainile agresoarelor. Respectam doctrina crestina ochi pentru ochi…

    • Nu exista nici o foctrina crestina “ochi pentru ochi”, mai documentati-va… este o lege veche data pentru evrei, nu are nici o valabilitate, legea dupa Isus obliga la iertare si pace, doar justitia sa-si faca datoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus