Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara, în parteneriat cu Primăria Hunedoara şi Inspectoratul Şcolar Judeţean organizează o nouă ediţie a „Bursei Generale a Locurilor de Muncă”. Simultan se va desfăşura şi Târgul de Oferte Educaţionale şi Orientare în Carieră.

Evenimentul va avea loc în Sala Mică a Centrului Cultural Corviniana (Casa de Cultură), vineri – 17 mai, cu începere de la ora 10.00.

Bursa locurilor de muncă se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupații cu posibilități de menținere a raportului de muncă pe termen mediu și lung.
Târgul de Oferte Educaționale și Orientare în Carieră, are ca public-ţintă țintă viitorii absolvenți ai claselor a VIII-a și a XII-a din Hunedoara.
Obiectivul principal al Bursei Generale a Locurilor de Muncă îl constituie creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitantul locului de muncă.
Agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante și sunt interesați să participe la acest eveniment, pot depune oferte de locuri de muncă vacante la sediul AJOFM Hunedoara din municipiul Deva, Piaţa Unirii, nr. 2, tel. 0254.216.151 sau la Agenţia Locală pentru Ocuparea forţei de Muncă (cu sediul pe strada Furnalelor nr. 2 B– clădirea noului sit industrial), tel 0755.999.917.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus