Dacă ai nevoie să te debarasezi rapid și gratuit #DEEE orice aparat electric defect sau uzat, echipa RoEcollect vine direct la domiciliu sau sediu de firmă, marți 30 mai, la Hunedoara.
Ce înseamnă #DEEE?
Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile, corpuri de iluminat, care nu mai sunt utilizate, intră în categoria DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice) și trebuie reciclate. Practic colectăm și reciclăm aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează cu baterii.
Serviciul se adresează atât gospodăriilor individuale, cât și instituțiilor și firmelor private.
Pentru firme / insituții punem la dispoziție întreaga documentația necesară casării / scoaterii din gestiune și raportării către autoritatea națională responsabilă de protecția mediului.
Cum puteți preda deșeurile electrice?
Apelând 0755 406 406 pentru programarea preluării de la domiciliu sau sediu de firmă, de luni până vineri, între orele 9 – 17 sau
Completând formularul online: roecollect.ro/contact/ – disponibil 24h/7zile
ÎmpreunăPentruUnViitorMaiVerde!
Echipa RoEcollect asigură permanent colectarea gratuită a acestor deșeuri electrice de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție și transportul în siguranță către fabricile de reciclare acreditate după standarde europene, acolo unde aceste deșeuri vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus