Direcția de Asistență Socială Hunedoara anunță că toate cuplurile domiciliate în municipiul Hunedoara care în acest an împlinesc 50 de ani de căsnicie vor fi premiate în data de 1 octombrie 2023, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.
Suntem foarte bucuroși că îi putem sărbători, în fiecare an, pe cei care au dat dovadă de înțelegere și răbdare și care au rămas timp de o jumătate de veac alături de persoana aleasă! Fiecare cuplu ne dă o lecție de viață și este important să le ascultăm poveștile.
Cuplurile care s-au căsătorit în municipiul Hunedoara vor primi la domiciliu vizita reprezentanților Direcției de Asistență Socială, pentru a se înscrie la „Nunta de Aur”.
Cuplurile care locuiesc în municipiul Hunedoara dar s-au căsătorit în urmă cu 50 de ani în altă localitate pot să depună o cerere la sediul Direcției de Asistență Socială – Complexul Comercial Dunărea, Bd. Mihai Viteazu nr. 7A, Hunedoara. Cuplurile trebuie să se prezinte cu cărțile de identitate și certificatul de căsătorie, pentru completarea cererii. Data limită de depunere a cererilor este de 1 septembrie 2023.
IMPORTANT! „În cazul în care nu vă puteți deplasa, puteți apela numărul de 0770.472.354, de luni până vineri, între orele 8:00 – 13:00, iar angajații Direcției de Asistență Socială se vor deplasa la domiciliul dumneavoastră!”, au anunțat organizatorii.
Sursa: Primăria municipiului Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus