Serviciul de transport public local de persoane din Hunedoara primește și în această lună o subvenție consistentă.

Consiliul Local este chemat să aprobe suma de 62.636,90 lei care să acopere pierderile înregistrate de SC Eco Sid SRL în luna august.

Suma care va fi acordată pentru a acoperi pierderile din luna august este cea mai mare de până acum.

Potrivit proiectului de hotărâre,valoarea subvenţiei pentru efectuarea activităţii de transport public local acoperă diferenţa dintre veniturile realizate în valoare de 118.049,04lei îşi cheltuielile efectuate în valoare de 180.685,94 lei.

Valoarea subvenției acordată Serviciului de transport public local de persoane în acest an ajunge la 350.689,95 lei.

4 răspunsuri

 1. aci sunt taxele si impozitele nostre pe jegurile adm locale

 2. A fost cineva interesat sa afle cati directori are firma? (Cam 1 director la 2-3 muncitori)dar mai ales ce salarii au? din banii cui? Ce presteaza directorii pt salariile uriase? primarul le plateste salarii de cate 4000 lei ca sa-i ofere voturi pro in sedintele de consiliu local. Hunedorenii platesc prin munca lor salariile consilierilor angajati la ecosid si primarul autorizeaza astfel de magarii. Nu mai vb de cat primeste dl. primar, anual de la firma d-nei deputat Harau – in jurul a 70.000 de euro la jeb-ul personal.

 3. IN MAJORITATEA ORASELOR DIN TARA CONSILIUL LOCAL APROBA SUBVENTII PENTRU TRANSPORTUL PUBLIC
  DE CE NE TOT INSTIINTEZI,
  SPUNE MAI BINE CA AUTOBUZELE RESPECTA PROGRAMUL SI CIRCULA CORECT ,OAMENII NEFIIND NEVOITI SA STEA PRIN STATII DE POMANA.

  EXEMPLU!!!!

  Subvenția de 3,8 milioane de euro, pe 2014, pentru transportul local din Alba Iulia va fi supusă aprobării săptămâna viitoare
  Adăugat de Sfarlea Ioana Raluca în 17 ianuarie 2014.
  Salvat la Ştirea zilei
  Tags: aida-tl, Alba Iulia, aprobare, CL Alba Iulia, Dorin Nistor, STP Alba Iulia, subventie, transport local

  Email
  stp alba iuliaConsilierii locali din Alba Iulia vor dezbate în ședința de săptămâna viitoare proiectul de hotărâre privind PLATA contribuției din bugetul local al municipiului la Asociația de Dezvoltare Alba Iulia – Transport Local (AIDA-TL), pe anul 2014.

  Suma propusă este de 17.381.569 de lei (aproximativ 3,8 milioane de EURO), din care 15.379.269 de lei este contribuția privind cheltuielile neacoperite ale operatorului de transport iar 2.002.300 de lei este contribuția privind gratuitățile acordate pentru anumite categorii de persoane.

  Suma de care este nevoie pentru ca transportul în comun să se desfășoare în condiții civilizate și în anul 2014 a fost calculată de directorul AIDA-TL, Dorin Nistor care precizează că: ”Veniturile s-au estimat la valoarea tarifelor actuale, calculate în funcție de veniturile realizate în perioada 1 ianuarie – 30 noiembrie 2013, în conformitate cu prevederile Contractului de delegare de gestiune a serviciului de transport public local de persoane.

  La capitolul cheltuieli s-a luat în calcul media cheltuielilor reale pe 11 luni ale anului 2013, la care s-a aplicat un indice de inflație de 1,55%. De asemenea, s-a luat în calcul și creșterea accizei la carburant de la 1 aprilie 2014, anunțată de Guvernul României.

 4. E gresit titlul ceea ce numiti dvs. Pierderile Ecosid ,nu sunt defapt pierderi .Sunt subventii pt.calatorii Municipiului Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus