Contravenienții, persoane fizice precum și persoanele condamnate, vor presta muncă în folosul comunității prin cimitire sau la Grădina Zoologică.

Potrivit unui proiect de hotărâre a Consiliului Local Hunedoara, cei care încalcă legea dintr-un motiv sau altul și trebuie să presteze muncă în folosul comunității nu vor putea reproșa Primăriei Hunedoara că nu are ce să le dea de lucru.

Astfel, contravenienții, fie persoane fizice, fie persoane condamnate, pot contribui la întreținerea căilor publice și a mobilierului urban, la întreţinerea scuarurilor, a locurilor de joacă şi a zonelor verzi, la curățirea cimitirelor din Hunedoara, la curățirea și igienizarea Grădinii Zoologice, la curățirea și igienizarea zonelor adiacente Castelului Corvinilor și, nu în ultimul rând, la curățirea și igienizarea domeniului public și privat al municipiului Hunedoara.

Potrivit unor surse din interiorul Primăriei Hunedoara, prin acest proiect se urmărește diminuarea semnificativă a sumelor încasate de firma SC PROSERV SA în baza contractului de concesionare a serviciului public de salubrizare, care cuprinde măturatul, spălatul căilor publice, întreținerea spațiilor verzi și a parcurilor, curățarea și transportul zăpezii de pe căile publice și menținerea în stare optimă a acestora pe timp de polei sau îngheț.

Un răspuns

  1. Foate bine.
    Fata de primăria Hunedoara am o nemulțumire, Câinii fără stăpân, domnule primar e plin de ei. Ce e drept sunt noi veniți, trimiși de alți primari și mai nesimțiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus