„Mamă, să știi că eu m-am măritat”

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit joi, 1 august 2019, cu alesul inimii ei, Alex Bodi, la Starea Civilă a Sectorului 3, din Capitală. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei. Bianca Drăgușanu a mai fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că nici măcar părinții lor nu au știut că ea și Alex Bodi urmează să se căsătorească.

dragusanu7-1

„Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim…nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui. Prietenii noștri care ne-au ajutat să îndeplinim toate. A fost discutată de mai multă vreme… Suntem căsătoriți. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă. Acum mergem să luăm masa la restaurant și apoi mergem la sală”, a declarat Bianca Drăgușanu la emisiunea „Star la Mare Fitză”, de la Antena Stars, conform spynews.ro. „Amândoi am avut emoții. Sunt emoții…acum trebuie să dăm explicații la toată lumea”, a completat Alex Bodi.

„Mamă, să știi că eu m-am măritat”

Fotografiile pe care Bianca Drăgușanu le-a dat publicității după ce s-a căsătorit.

Într-una dintre fotografiile postate în mediul online, Bianca Drăgușanu și proaspătul ei soț, Alex Bodi, apar alături de cei care le-au fost martori la cununia civilă. „Fericită și căsătorită. Mamă, să știi că eu m-am măritat”, a scris vedeta în dreptul imaginii.

bianca2

Într-o altă fotografie, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au fotografiat la erestaurantul din Herăstrău unde au făcut petrecerea după cununie. cei doi și-au pozat doar mâinile împreunate, lângă buchetul de flori pe care vedeta l-a avut la cununia civilă.

bianca3

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit joi, 1 august 2019, pentru a doua oară, cu alesul inimii ei, Alex Bodi. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei. Bianca Drăgușanu a mai fost căsătorită cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, din mariajul cu acesta rezultând o fetiță, Sofia Natalia.

bianca4

 

La căsătoria civilă, Bianca Drăgușanu a purtat o rochie albă, de lungime medie, din dantelă, în timp ce proaspătul ei soț a ales să poarte jeanși și sacou. Cei doi i-au uimit pe cei prezenți la Starea Civilă atunci când au intrat pe poartă cu unul din bolizii lui Alex, un Bugatti Chiron. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relație din 2018.

Cu toate că nu se știu foarte multe lucruri despre trecutul actualului soț al vedetei, el însuși a declarat, într-un interviu în emisiunea lui Dan Capatos, că a mai fost căsătorit o dată și că are doi copii: „Am fost doar o singură dată căsătorit. Am o fată în Madrid și una în Germania. Călătoresc mult, eram mult plecat de acasă. Nu cred în ghinion, așa sunt lucrurile făcute. Eu sau oricine n-am sta cu o persoană cu care nu ne-am înțelege. Cu Bianca am ajuns la un numitor comun”.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus