Cine sunt hunedorenii urmăriţi penal în anchetele Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Preşedintele Mircea Moloţ, urmărit penal pentru trafic de influenţă (2 acte materiale), luare de mită (25 de acte materiale), instigare la spălare de bani, conflict de interese şi deţinere fără drept a unui document care conţine secrete de stat (“Moloţ – Baronul Hunedoarei”).

Vicepreşedintele Tiberiu Balint, urmărit penal pentru luare de mită, fals în înscrisuri sub semnătură privată (4 acte materiale) şi instigare la spălare de bani (“Moloţ – Baronul Hunedoarei”).

Directorul SC Apa Prod SA, Victor Arion, urmărit penal pentru abuz în serviciu în formă continuată (“Moloţ – Baronul Hunedoarei”).

Ginerele lui Mircea Moloţ, omul de afaceri Robertto Venter, urmărit penal pentru complicitate la luare de mită (24 de acte materiale), fals în înscrisuri sub semnătură privată şi spălare de bani (“Moloţ – Baronul Hunedoarei”).

Omul de afaceri Vasile Axinte, urmărit penal pentru dare de mită, fals în înscrisuri sub semnătură privată (21 de acte materiale) şi complicitate la spălare de bani (“Moloţ – Baronul Hunedoarei”).

Viceprimarul comunei Vorţa, Milică Pup, urmărit penal pentru dare de mită (4 acte materiale), fals în înscrisuri sub semnătură privată (3 acte materiale) şi complicitate la spălare de bani (“Moloţ – Baronul Hunedoarei”).

Omul de afaceri Mariana Frăţilescu, urmărită penal pentru complicitate la conflict de interese (“Moloţ – Baronul Hunedoarei”).

Secretarul judeţului, Dan Daniel, urmărit penal în alt dosar pentru abuz în serviciu (“Fraudă la DGASPC”).

Şeful serviciului administrație publică locală, relații publice (CJ Hunedoara), Mihaela Ştefan, urmărită penal pentru abuz în serviciu (“Fraudă la DGASPC”).

Directorul DGASPC Hunedoara, Monica Georgescu, urmărită penal pentru complicitate la abuz în serviciu (“Fraudă la DGASPC”).

Primarul municipiului Lupeni, Cornel Resmeriţă, urmărit penal pentru fapte de corupţie (“Gala Bute”).

Omul de afaceri Miron Dorel Gărdean, urmărit penal pentru cumpărare de influenţă şi instigare la abuz în serviciu (“Gala Bute”).

Omul de afaceri Adrian Gărdean, urmărit penal pentru cumpărare de influenţă (“Gala Bute”).

Directorul general SC Termogaz Company, Miron Lupulescu, pentru cumpărare de influenţă, instigare la abuz în serviciu, spălare de bani şi evaziune fiscală (“Gala Bute”).

La această listă pot fi adăugate încă două nume, de această dată de demnitari condamnaţi penal:

Deputatul Monica Iacob Ridzi, condamnată la 5 ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupţie.

Deputatul Mircia Muntean, condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu.

Lista rămâne deschisă…

3 răspunsuri

  1. Pe cînd DNA va veni şi pentru hoţii de la AJOFM HUNEDOARA unde se fură pe rupte din banii publicii ai UE. (Vezi articolul “CARACATIŢA CORUPŢIEI LA AJOFM HUNEDOARA publicat în revista “JUSTIŢIARULNAŢIONAL”

  2. dflgklkdfmfm@yahoo.com' Vochitoui e cercetat de DNA pt fraudarea fondurilor europene spune:

    L-ati uitat pe Vochitoiu Haralambie cercetat de DNA pentru fraudarea fondurilor europene

  3. Si acum Tiberiu Balint vrea sa ia locul unor oameni cinstiti si competenti din fruntea unei organizatii pentru a -si continua faradelegile.
    Si asta cu ajutorul unor functionari publici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus