Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră informează că luni au intrat în România, prin punctele de frontieră din toată ţara, 74.363 de persoane, dintre care 8.744 de cetăţeni ucraineni, în scădere cu 8,8% faţă de ziua precedentă.

Potrivit unui comunicat transmis marţi AGERPRES, prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalităţile de control, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire, aproximativ 156.000 de persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 40.000 de mijloace de transport.

Începând cu 10 februarie 2022 (perioadă pre-conflict), au intrat în ţara noastră 2.426.493 de cetăţeni ucraineni.

În zonele de competenţă – punctele de trecere şi “frontiera verde” – poliţiştii de frontieră au constatat 51 de fapte ilegale (27 infracţiuni şi 24 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini, iar valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 66.000 de lei.

Luni nu s-a permis intrarea în ţară a 28 cetăţeni străini care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi nu s-a permis ieşirea a cinci cetăţeni români din diferite motive legale.

sursa: agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus