Într-o ședință desfășurată miercuri seara, reprezentanții Partidului Național Liberal Filiala Hunedoara au validat, cu unanimitate de voturi, candidatura la președinția Consiliului Județean Hunedoara a lui Călin Petru Marian, prefectul județului Hunedoara, a primarului municipiului Deva, Florin Nicolae Oancea, precum și a tuturor candidaților la funcțiile de primar din cele 69 de unități administrativ – teritoriale din județul Hunedoara.

În alegerile locale, PNL Hunedoara a decis să meargă pe liste separate, cu candidați proprii, atât la Consiliul Județean Hunedoara, cât și la primăriile și consiliile locale din toate unitățile administrativ teritoriale.

„Partidul Național Liberal Hunedoara rămâne un partid unit, puternic, reprezentând o forță pe scena politică hunedoreană. Am demonstrat, prin întregul nostru parcurs, că suntem singura alternativă serioasă și profesionistă din spectrul politic și am deplină încredere în toți candidații noștri pe care i-am validat astăzi în ședința Comitetului Director Județean al PNL Hunedoara.”, a declarat președintele PNL Hunedoara, deputatul Vetuța Stănescu.

Astfel, candidatul PNL  la președinția Consiliului Județean este Călin Petru Marian, prefectul județului Hunedoara, care a fost validat ieri, 28 februarie, în unanimitate de membrii CDJ. De asemenea, la Primăria Deva a fost reconfirmată candidatura pentru un nou mandat primarului în exercițiu, Florin Oancea, votat în unanimitate de colegii prezenți la ședință.

„Nu am emoții pentru primarii noștri, am convingerea că vor câștiga alegerile din nou și asta datorită muncii lor, a proiectelor îndeplinite și a viziunii pentru dezvoltarea localităților pe care le administrează. Am deplină încredere în toți candidații care vor intra în cursa pentru alegerile locale și, chiar dacă se anunță o campanie dură, Partidul Național Liberal va demonstra în continuare că politica se poate face bazându-ne nu pe atacuri, ci pe proiecte, pe idei, pe soluții, astfel încât hunedorenii să aibă prezentul și viitorul pe care îl merită!”, a mai declarat Vetuța Stănescu.

 430178657_927062066016438_4551442096675864751_n molot mircia PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus