Spectacolul de deschidere – „Traviata” se joacă astăzi la Orăștie

Festivalul de operă în aer liber „Opera Nights” are loc în perioada 12-16 iulie în cinci oraşe ale judeţului Hunedoara. Între spaţiile alese pentru reprezentaţii se numără Castelul Corvinilor sau o platformă din zona fostei mine Petrila.

Spectacolul de deschidere – „Traviata” se joacă astăzi la Orăștie.

Festivalul de operă în aer liber „Opera Nights”  a ajuns la ediţia a IX-a, Vor fi cinci seri de spectacole în tot atâtea localităţi din judeţul Hunedoara: Orăştie, Brad, Petrila, Hunedoara şi Deva. În caz de vreme nefavorabilă, există spaţii alternative pentru derularea evenimentelor. Interpretarea aparţine artiştilor lirici şi orchestrei Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” din Constanţa. Astăzi va fi la Orăștie „La Traviata”, de Giuseppe Verdi.
Continuă în 13 iulie, la Brad, cu „Bărbierul din Sevilla”, de Gioachino Rossini, pentru ca vineri, 14 iulie, în incinta fostei mine Petrila să aibă loc reprezentanţia cu opera „Carmina Burana”, de Carl Orff.
Organizatorii au ales Castelul Corvinilor din Hunedoara pentru spectacolul „Rigoletto”, de Verdi, care va fi prezentat sâmbătă, 15 iulie, urmând ca “Opera Nights” să se încheie duminică, 16 iulie, cu „Trubadurul”, de Verdi, la Deva
Toate spectacolele vor începe la ora 21,00, iar în caz de vreme nefavorabilă organizatorii au pregătit locaţii alternative în spaţii închise.

Accesul publicului este gratuit, în măsura locurilor disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus