Sâmbătă, hunedorenii sunt așteptați la Sărbătoarea pădurenilor care va începe în fața Muzeului „Drăgan Muntean” din Poienița Voinii.

Sărbătoarea pădurenilor va începe sâmbătă, la ora 16.00, în faţa Muzeului “Drăgan Muntean” din Poieniţa Voinii şi va continua pe Dealul Cornetului.

La ora 17.00 va avea loc prezentarea cărţii intitulate „Drăgan Muntean este printre noi”, carte scrisă de inginerul Victor Vaida, după care va urma spectacolul de muzica populară.

În încheiere, în jurul orei 22.30, veţi putea urmări proiecţia filmelor: “Drăgan Muntean – o vedetă populară” – film etnofolcloric, „Joc duminical la Cerişor” și „Recital Bogdan Toma”.

2 răspunsuri

  1. felicitari organizatorilor evenimentului si acestei publicatii care promoveaza sarbatoarea autentica si traditionala a padurenilor!

  2. Felicitari,dragi padureni! In masura posibilitatilor si avand in vedere ca timpul a fost foarte scurt,ati fost la înăltime! Totul e mult mai natural iar faptul ca atata lume a îmbrăcat costumul popular e o mare realizare!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus