Scene de groază în zona palatelor romi din Timișoara. Un bărbat și-a înjunghiat rivalul amoros cu o foarfecă, fix în zona capului. Alerta s-a dat prin 112, iar echipajele Poliției Locale au intervenit de urgență și l-au săltat pe făptaș.

După faptă, bărbatul a fugit

Polițiștii locali aflați în zona centrală a orașului au fost sesizați aseară, în jurul orei 23, că mai multe persoane au un conflict pe tronsonul ce leagă străzile Mihai Eminescu cu C.D. Loga. Deplasându-se la fața locului, au depistat trei persoane, din care una prezenta o plagă înjunghiată la nivelul capului.

Cei trei, doi bărbați și o femeie, sunt din Timișoara și Iași. Unul dintre bărbați, în vârstă de 46 de ani, l-ar fi înjunghiat cu un obiect ascuțit, pe iubitul femeii, în vârstă de 37 de ani.

Bărbatul a declarat că celălalt l-ar fi agresat în zona Piatra Craiului și că atunci a scos o foarfecă și l-a lovit în cap, după care a fugit spre locul în care a și fost reținut de polițiștii locali. La fața locului a fost solicitat și un echipaj al Ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei în cauză au fost predați pe bază de proces-verbal polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus