Nici sfârşitul acesta de săptămână nu a trecut fără ca poliţiştii hunedoreni să nu tragă pe dreapta mai mulţi şoferi ameţiţi de aburii alcoolului.

Sâmbătă, un bărbat în vârstă de 62 de ani, din comuna Bucureşci, în timp ce conducea maşina pe DN 74, în comuna Crişcior, a fost tras pe dreapta de un echipaj rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Brad.

Pus să sufle în fiolă, rezultatul nu prea l-a bucurat, concentraţia indicată fiind de 0,56 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Totodată, duminică, în jurul orei 23.00, un echipaj rutier aflat pe strada Republicii din Petrila, a observat un moped al cărui conducător s-a dezechilibrat şi a căzut pe asfalt. Acesta, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Petrila, le-a spus oamenilor legii că nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,85 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma impactului, petrileanul nu a fost rănit, însă pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Pe mâna poliţiştilor hunedoreni a ajuns şi un bucureştean de 34 de ani. Acesta a fost oprit în trafic luni, în jurul orei 2.00, pe strada Unirii din Orăştie.

După ce a fost testat cu aparatul alcooltest, acesta a indicat o concentraţie de 1,03 mg/l, alcool pur în aer expirat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus