Tribunalul Hunedoara a respins acțiunea formulată de Primăria municipiului Hunedoara (introdusă de Viorel Arion) prin care cerea anularea Raportului Camerei de Conturi Hunedoara, care a găsit o serie de nereguli la Primăria Hunedoara, în 2013

 

Camera de Conturi a găsit, în urma unui control la Primăria municipiului Hunedoara, o serie de nereguli în derularea unor contracte, printre care și cel încheiat cu Proserv Hunedoara.

Potrivit Raportului, cele 14 abateri financiare ar fi prejudiciat, în total, bugetul local cu aproximativ 3,6 milioane de euro.

În ceea ce privește PROSERV SA, Primăria condusă de Viorel Arion a contestat din Raportul Curții de Conturi abateri legate de mărirea unor tarife fără ca pentru acestea să existe hotărâri ale Consiliului Local Hunedoara.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Alba Iulia.

Solutia pe scurt:

„Respinge acţiunea în contencios administrativ formulată de reclamantul Municipiul Hunedoara prin Primar împotriva pârâţilor Curtea de Conturi a României şi Camera de Conturi a Judeţului Hunedoara având ca obiect anularea în totalitate a Încheierii nr. 63/06.06.2013, a Comisiei de soluţionare a contestaţiilor din cadrul Curţii de Conturi a României şi a Deciziei nr. 1/28.01.2013 emisă de pârâta Camera de Conturi a Judeţului Hunedoara. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea se depune la Tribunalul Hunedoara.

Dată şi pronunţată în şedinţă publică azi, 29 noiembrie 2016.

Document: Hotarâre 770/2016 29.11.2016”

4 răspunsuri

 1. Pardon, solutia data de Tribunalul Hunedoara este trunchiata/incompleta ! Mai trebuia precizat in articol si ca …” Admite cererea de interventie accesorie formulata de intervenienta Asociatia Civica Solidaritatea Hunedoreana” (ACSH) in interesul paratelor. “Aceste cuvinte (nescrise) ne doare”, vorba lui Jean Constantin! Totusi, am depus 14 pagini de Concluzii scrise, esentiale, va spun eu, timp in care, si actuala conducere a Primariei Hunedoara, prin jurista ei, a cerut admiterea actiunii lui Arion Viorel! Oricum, e bine si 95% din informatieADEVAR decat deloc(0%)! Facem si noi ce putem, daca nu suntem “mai putini hamesiti”, ca si catindatul Giurgiu jr.-PER sau/ si eseisti de forta, camusieni, ca si comisarul-sef Berbeceanu! ing. Mititelu Marin-Presedinte ACSH

 2. dexterhomeboy@yahoo.com' CetateanCinstit spune:

  Foarte bine le-a facut! Poate dupa atata timp vedem si noi cum s-au incheiat defapt acele contracte si cum au furat cu tupeu si nesimtire binomul ce a condus Hunedoara in ultimii 4 ani.

  Sa vedem apoi cum arunca vina dintr-o curte-n alta. Era frumos daca se finaliza cu detalii acest intreg proces acum vreo 3-4 saptamani cand a inceput campania, sa o vedem atunci pe madam cum cerea voturile “hunedorenilor ei”.

 3. dexterhomeboy@yahoo.com' CetateanCinstit spune:

  Catre Dna Depupat

  In 2013 ai modificat contractul de prestari servicii incheiat cu Primaria Hunedoara majorand astfel preturile neavand o baza legala. Adica fara aprobarea consiliului local, etc.

  Ai promis, ai facut! Si ti-ai mai si facut vreo 2-3 constructii de atunci….un hotel, o casa, un restaurant, ca toti oamenii de rand….tu si Klohannis!

 4. Pingback: Eleonora Carmen Hărău „a executat” Hunedoara: 1 milion de dolari! - Hunedoara Libera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus