Nu toți social-democrații deveni l-au primit pe Mircia Muntean cu brațele deschise în partid. Ședința de joi, în care fostul primar a primit funcția de vicepreședinte al Organizației Municipale a PSD Deva, s-a lăsat cu vorbe grele și o demisie din partid

Lucian Ionescu a fost până joi membru în Biroul Permanent Local al PSD Deva. Mai exact, până în momentul în care fostul primar al Devei, Mircia Muntean, a intrat în sediul organizației municipale pentru a-și întâlni noii colegi. Ședința care ar fi trebuit să-i ureze „Bun venit!” fostului lider PNL a fost marcată de reproșuri și acuzații de nerespectare a Statutului PSD.

Astfel, Lucian Ionescu i-a reproșat liderului PSD Deva, senatorul Cosmin Nicula că încalcă Statutul prin primirea lui Mircia Muntean în partid. Ionescu susține că „din moment ce domnul Muntean are o condamnare pentru abuz în serviciu și este cercetat pentru alte fapte de corupție, nu trebuia acceptat ca membru.” Mai mult, Ionescu spune că potrivit Statutului, „doar Biroul Permanent Național putea da o derogare în ceea ce privește perioada de la înscrierea în partid până la perioada în care putea candida pentru o funcție, în niciun caz Biroul Permanent Deva.”

Lucian Ionescu și-a scris demisia din PSD

“Domnul Nicula se poartă ca un mic dictator, spunând răspicat: «Eu sunt statutul!!!», iar foștii mei colegi sunt doar niște slugi obediente… Îmi este rușine că am luat parte la prostituția asta politică, că am crezut în niște oameni al căror sistem de valori se învârtește numai în jurul banului și al funcțiilor… Mircia Muntean nu are ce să caute în PSD, dar nu mă mai miră nimic…”, a declarat pentru Hunedoara Liberă.ro Lucian Ionescu care a anunțat că și-a depus demisia din partid la sediul organizației.

Președintele organizației municipale declară că opiniile lui Lucian Ionescu sunt izolate. „Părerile sale nu au fost împărtășite de ceilalți colegi, a fost singurul care s-a împotrivit”, a declarat senatorul Cosmin Nicula. Cât despre acuzațiile de de comportament dictatorial, liderul PSD nu a vrut să comenteze, spunând doar că „nu se pune problema de așa ceva!”

Mircia Muntean nu se simte afectat

Contactat de Hunedoara Liberă.ro, deputatul Mircia Muntean a declarat că opoziția lui Lucian Ionescu nu-l afectează direct. „Nu-l prea cunosc, știu că l-am angajat odată la Primărie și am auzit că vroia să candideze la Primărie, probabil s-a simțit amenințat, dar altceva nu știu să vă spun”, a declarat Mircia Muntean. Lucian Ionescu spune însă că nu se simte amenințat de Mircia Muntean: „Eu nu mă simt amenințat de un om care o să ajungă la pușcărie. Dacă dânsul face prostituție politică, eu nu vreau să iau parte la așa ceva”, a concluzionat Ionescu.

Deputatul Mircia Muntean a anunțat la începutul acestei săptămâni că vrea să se înscrie în PSD. Joi, Biroul Permanent Local al PSD Deva a aprobat înscrierea sa în partid și a decis ca parlamentarul să ocupe și funcția de vicepreședinte al PSD Deva.

4 răspunsuri

 1. Sa il vedem pe dl Tonea, liderul de facto al PSD- istilor deveni ce atitudine ca avea fata de Mircia.

  Se prefigureaza un mare taraboi. De fapt, unde-i Mircia, e scandal. PSD asta a vrut.

  Cautati declaratiile lui Nicula sa vedeti cum il mai infiera pe Mircia. Acum sunt prieteni.

  Halal, politichie! Curat murdar

 2. PSD-ul doar nu era un sfant care s-a murdarit abia acum cu Mircia Muntean.
  Si la nivel mai mare liderii se injura si se pupa ….deci nimic nou.
  Ionescu putea demisiona si mai devreme , PSD-ul doar are si alte personaje pestrite . Vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii…s-a ofticat omul ca visa si el la o functie….
  Circ ca in politica.

 3. Dar de PNL şi de domnul Moloţ ce spuneţi stimabililor? E legea întruchipată, nu-i aşa?

 4. elenapanaite2006@yahoo.com' Elena Panaite spune:

  Felicitari Lucian Ionescu, atitudinea ta este a unui om adevarat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus