Președinții liberali de Consilii Județene ar putea fi vânduți lui Ponta! Ipoteza șoc a fost lansată de președintele României, Traian Băsescu, care a explicat în acest mod faptul că Crin Antonescu stă mai bine în sondaje decât PNL.

Președintele României, Traian Băsescu, a comentat în cadrul unei emisiuni televizate, rezultatele sondajului de opinie publicat de EVZ.ro. Președintele a vorbit cât se poate de direct, despre calculele care se fac de obicei în spatele cortinei, în ședințele cu strategii politici. Primul detaliu remarcat de Traian Băsescu a fost scorul lui Crin Antonescu: „De observat că în acest sondaj, Crin Antonescu este peste partid. Deci se prea poate ca problema PNL să nu fie la Crin Antonescu, ci la niște șefi de Consilii Județene ai PNL sau primari PNL care s-au vândut fie pe față, fie pe la spate lui Ponta. Acolo trebuie să vadă Crin Antonescu, acolo e problema.”

Astfel, șeful statului nu exclude ca unii președinți liberali de Consilii Județene să lucreze în această campanie electorală în favoarea PSD.

Este și cazul președintelui Mircea Moloț?

Unul din primarii PSD din județ a declarat că în zona sa, PNL nu face deloc campanie electorală, lucru nemaiîntâlnit în ultimii ani, în care toată lumea a fost obișnuită cu campaniile în forță ale președintelui liberal Mircea Moloț. În lumina acestor informații, explicația președintelui Băsescu pare plauzibilă și poate justifica intenția de vot redusă în favoarea PNL. Dacă este vorba de vreo negociere, întrebarea este la cine vor ajunge voturile negociate?

Desigur, mai rămâne un singur semn de întrebare: ce interes ar avea Mircea Moloț ca PNL să obțină un scor slab în județ la scrutinul din 25 mai?

Un răspuns

  1. Eu zic asa. La noi in judet o sa fac scor bun 2 partide unu e PSD si altu e PMP. tetea pleaca la pensie ca pierde alegerile si sustinerea partidului dar scapă pe moment de tribunale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus