Un tânăr din Alba a fost condamnat la ani grei de închisoare pentru viol, de către magistrații Judecătoriei Alba Iulia. Pedeapsa din data de 25 ianuarie vine la doi ani de la comiterea faptelor. 

Tânărul, acum în vârstă de 22 de ani, a fost condamnat după ce într-o noapte, la o petrecere, a violat o minoră de doar 12 ani.

Fapta s-a petrecut în noaptea de 20 spre 21 iunie 2020 în localitatea Vinerea. La scurt timp, tânărul a fost reținut, iar în 22 iunie 2020 a fost arestat preventiv.

Cum s-a petrecut fapta

Potrivit anchetatorilor, ”în noaptea de 20/21 iunie 2020, în timp ce se afla la o petrecere organizată de un tânăr, ar fi invitat-o pe sora gazdei, o minoră în vârstă de 12 ani, la o plimbare în grădina casei unde, la un moment dat, ar fi constrâns-o să întrețină cu el raporturi sexuale”, au transmis reprezentații poliției, la data arestării preventive.Din câte se pare, petrecerea în sine era un majorat.

Pedeapsa primită la Judecătoria Alba Iulia

Pentru fapta sa, Alin G.S. a fost condamnat, în data de 25 ianuarie 2023, la 9 (nouă) ani de închisoare cu executare și la plata a 50.000 de lei cu titlul de daune morale către fată.

Decizia în prima instanță nu este definitivă și poate fi atacată în apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus