Mai mult de 50% dintre românii care merg vara în vacanţe în străinătate cumpără pachete early booking, cu reduceri, plătind sejurul în rate, începând din momentul rezervării, în perioada octombrie-mai, şi până la plecare, potrivit celui mai mare operator de vacanţe din România.

“Peste 60% dintre turiştii care merg în vacanţe vara în străinătate cumpără pachete cu reducere, early booking. Unii dintre ei plătesc integral, atunci când rezervă, dar cei mai mulţi preferă să achite în rate. Cei care rezervă încă din octombrie vacanţa pentru vara anului viitor au reduceri de până la 50%, iar cei care achiziţionează în mai pentru vara acelui an beneficiază de un discount de 10%”, a declarat miercuri într-o conferinţă Marius Pandel, directorul general al unei mari agenţii de turism.

El a adăugat că 20% dintre români cumpără pachete standard, iar restul de 20% aşteaptă ofertele last-minute.

Agenţia a lansat deja, la 1 octombrie, ofertele pentru anul viitor, care pot fi rezervate cu un avans de 25 de euro, restul putând fi plătit în mai multe rate până în vară. Printre acestea se numără mai multe destinaţii din Grecia, Turcia şi Spania.

Sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Inapoi Sus